Roxana Vancea nu mai este ŞOMERĂ de lux! Câştigă bani din fitness

De: Cătălina Matei / 24.06.2014, 10:23
Roxana Vancea nu mai este ŞOMERĂ de lux! Câştigă bani din fitness
Pentru că nu mai este implicată în niciun proiect pe micul ecran, fosta vecină de la ”’Neatza cu Răzvan şi Dani” a fost prezentată de către presa mondenă drept o şomeră de lux. Se pare însă că Roxana câştigă mai mulţi bani acum, decât atunci când apărea la TV.

Renumită pentru bustul său generos, Roxana Vancea nu mai este nevoită să-şi etaleze decolteul pentru a face audienţă, căci îşi câştigă banii din alt domeniu. Conform cancan.ro, fosta vedetă Antena 1 a găsit o modalitate de a câştiga mai bine de 500 de euro, bani pe care se presupune că îi primea când era asistenta TV.

Pentru că este mereu preocupată de siluetă şi fiind şi predispusă la îngrăşare, Roxana a ajuns la concluzia că va trebui toată viaţa să facă sport şi să aibă o alimentaţie echilibrată. Prin urmare s-a apucat de fitness, iar la scurt timp a devenit instructoare la sala unui bun prieten. De altfel, se pregăteşte să devin şi instructor de Kangoo Jumps.

Şi tot conform cancan.ro, Roxana nu îşi mai doreşte să fie asistentă la TV. Aceasta le-ar fi spus  prietenelor că speră să fie implicată într-un proiect mai mare sau cel puţin să nu fie doar pe perioada estivală, cum este emisiunea ”Splash! Vedete la apă”, pe care a prezentat-o anul trecut alături de Pepe şi de Roxana Ionescu. Acum, locul ei a fost luat de către Bianca Drăguşanu.