Rusia, la un pas de a recunoaste independenta Osetiei de Sud

Apropo.ro / 25.08.2008, 13:12
Rusia, la un pas de a recunoaste independenta Osetiei de Sud
Camera superioara a Parlamentului rus, s-a pronuntat luni pentru o recunoastere a republicilor separatiste georgiene Osetia de Sud si Abhazia

Consiliul Federatiei, Camera superioara a Parlamentului rus, s-a pronuntat luni pentru o recunoastere a republicilor separatiste georgiene Osetia de Sud si Abhazia, decizia revenind de acum Executivului rus.

Cei 130 de senatori prezenti au adoptat in unanimitate o declaratie care cere presedintelui rus Dmitri Medvedev sa recunoasca independenta celor doua teritorii, intr-o sedinta extraordinara.

Duma (Camera inferioara a Parlamentului) ar urma de asemenea sa voteze un text similar, in cadrul unei sesiuni extraordinare care va incepe la ora locala 12.00 (11.00, ora Romaniei).

"In situatia in care (presedintele georgian Mihail) Saakasvili are ca scop sa faca Georgia al 51-lea stat american, republicile care nu doresc sa devina colonii americane (…) au nevoie de ajutor din partea noastra", a declarat un lider al grupului parlamentar  al formatiunii Rusia Unita, Tatiana Iakovleva.

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Exclusiv: Sexul frumos turat la maxim! (Galerie FOTO)

Exclusiv: Sexul frumos turat la maxim! (Galerie FOTO)

Masinile s-au dus, amintirile raman. Apropo.ro va prezinta o galerie foto cu cele mai frumoase "domnite" de pe pista Bucharest City Challenge 2008.

Cher curtata pentru rolul Catwoman din Batman

Cher curtata pentru rolul Catwoman din Batman

Cher, veterana cantareata in varsta de 62 de ani, a intrat in atentia producatorilor pentru a interpreta rolul Catwoman, din viitorul film Batman.

Rapid este noul lider al Ligii I dupa victoria din derby-ul cu Dinamo

Rapid este noul lider al Ligii I dupa victoria din derby-ul cu Dinamo

Rapid s-a impus, cu scorul de 2-1, in derby-ul contra lui Dinamo disputat pe stadionul "Valentin Stanescu" din Giulesti. Meciul a debutat spectaculos, in minu…

Lucruri traznite pe care sa le faci in toaleta barbatilor

Lucruri traznite pe care sa le faci in toaleta barbatilor

Chestia asta se adreseaza majoritar barbatilor, deoarece ei sunt cei care au acces la astfel de spatii. Toaleta barbatilor nu este acel loc, ca in filme, in care ei trag …

Jocul zilei

Clipul zilei

Filler Camera Ascunsa – Haltere
Scopul este de a umple 2/3 din harta cu bile, ferindu-te de cele miscatoare. Cuvinte cheie: funny farsa haltere culturism camera ascunsa candid
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza