Rusia reface sferele de influenta

Apropo.ro / 02.09.2008, 09:26
Rusia reface sferele de influenta
Rusia va cauta sa pastreze sfere de "interese privilegiate" in apropierea frontierelor sale.

Rusia ii va proteja pe cetatenii sai, oriunde acestia ar locui si Moscova va cauta sa pastreze sfere de “interese privilegiate” in apropierea frontierelor sale. Acestea sunt doua dintre principiile care vor ghida politica externa a Rusiei de aici incolo si pe care presedintele Dmitri Medvedev le-a enuntat duminica.

Totodata, Medvedev a declarat ca “o lume unipolara este inacceptabila, este instabila si amenintata de conflicte”. Presedintele a subliniat ca Rusia va respecta principiile de drept international si ca nu va urmari confruntarea cu alte state si izolarea sa pe plan international.

Potrivit ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, noua pozitie internationala a Rusiei a fost determinata de agresiunea georgiana din Osetia de Sud. “Prin raspunsul sau la aceasta agresiune, Rusia a stabilit un nou standard de reactie, care se supune dreptului international. SUA trebuie sa ia act de realitatile ordinii mondiale postamericane si sa se adapteze acestora”, a explicat Lavrov noile principii ale politicii ruse.

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Kate Moss este

Kate Moss este "cel mai sexy model de lenjerie intima" (video)

Kate Moss este pe val in ultima perioada. Dupa ce a facut senzatie datorita pictorialelor din publicatiile Interveiw si W, aceasta a fost numita "cel mai sexy model …

Dintre Protasov si Guidolin, clujenii l-au ales pe Trombetta

Dintre Protasov si Guidolin, clujenii l-au ales pe Trombetta

Finantatorul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat astazi ca noul antrenor principal al echipei este Maurizio Trombetta, fostul secund al lui Ioan Andone. "Chia…

Mare e gradina designerilor!

Mare e gradina designerilor!

Se stie ca un logo ales inspirat poate creste o afacere, nu degeaba se spune ca "o imagine face cat 1000 de cuvinte". Nu stim insa ce au crezut cei care au crea…

Cele mai ciudate statui din lume

Cele mai ciudate statui din lume

In timpul vacantelor voastre, prin intreaga lume, cu siguranta ai intalnit numeroase statui, care mai de care mai ciudate.

Jocul zilei

Clipul zilei

Ultimate Defence 2 Car wash
Un joc de strategie de tip tower defence Cuvinte cheie: sexy femeie fata car wash spalatorie masina
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza