S-a ales câştigătorul emisiunii „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”!

De: Nicoleta Nicolae / 05.05.2015, 10:24

S-a ales câştigătorul emisiunii
Cei doi finalişti ai sezonului s-au întrecut în marea finală de la "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor". Michael şi Maria au fost cei doi bucătari care au avut o seară plină de emoţii.

Lupta dintre cei doi concurenţi a fost strânsă, dar Michael Pascale este cel care a câştigat finala „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”! Când a auzit că el este câştigătorul premiului de 50.000 de euro, Michael a fost extrem de fericit. „Mă bucur enorm de mult! Încă nu-mi vine să cred”, a declarat Michael, în emisiunea „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” de la Antena 1.


Michael are 27 de ani şi a început să gătească din copilărie împreună cu mamă sa. A urmat cursuri de specializare în gastronomie franţuzească atunci când s-a stabilit în Franţa.
 
În 1994 a plecat împreună cu părinţii lui. Tatăl este rugbyst şi mama gimnastă. Mai are o soră, Cristina, în vârstă de 29 de ani. S-a mutat cu părinţii în Normandia prima data şi apoi au început să se mute întâi în sudul Franţei, apoi în Anglia, apoi în Alpi, apoi la Paris. Mamă locuieşte în prezent în Normandia, unde predă gimnastică ritmică şi tatăl este în Alpi, unde lucrează că inginer, în vreme ce sora lui Michael este profesoară de înot în Franţa.

De trei ani şi jumătate, Michael lucrează ca chef. Visul lui este să aibă restaurantul propriu, în care să servească mâncare sănătoasă.