S-a împuşcat în cap pentru că nevasta l-a înşelat cu DiCaprio!

De: Pusa Toader / 26.06.2014, 10:02
S-a împuşcat în cap pentru că nevasta l-a înşelat cu DiCaprio!
Andrew Stern, un milionar american de 40 de ani, şi-a pus capăt zilelor după ce a aflat că nevasta a flirtat cu Leonardo DiCaprio, la Cannes.

Mâhnit că fotografiile care au dovedit trădarea au apărut în presă, Andrew a pus mâna pe armă şi şi-a zburat creierii. În apărarea ei, Katie Cleary a susţinut că discutase cu Stern despre pozele cu pricina, iar acesta o asigurase nu avea nicio problemă cu ele.

 

Prietenii defunctului, însă, au o cu totul altă versiune asupra evenimentului şi sunt gata să jure ca Andrew suferea cumplit. Deprimat că a eşuat pe plan profesional, iar afacerea i se îndrepta spre faliment, bărbatul a simţit că îşi pierde minţile când a mai aflat şi de trădarea nevestei

De aici până la un gest necugetat nu a mai fost decât un pas.

Există, însă, şi o altă  bârfă, potrivit căreia sinuciderea afaceristului are o altă cauză. Acum doi ani, Andrew Stern a decis să îşi facă injecţii pe bază de hormoni, pentru creşterea libidoului. Când şi-a dat seama că acestea îi fac mai mult rău decât bine, transformându-l într-un individ certăreţ şi agitat, milionarul a decis să pună capăt tratamentului. A făcut-o, însă, brusc, ceea ce l-a azvârlit într-o depresie teribilă.