S-a stabilit juriul de la “Splash! Vedete la apă”!

De: Cătălina Matei / 10.06.2014, 13:41
S-a stabilit juriul de la “Splash! Vedete la apă”!
Ozana Barabancea, Cosmin Seleşi şi Cătălin Preda, multiplu campion naţional la sărituri, sunt juraţii show-ului “Splash! vedete la apă”, care va începe, în curând, la Antena 1.

Dacă anul trecut Ozana Barabancea s-a remarcat, în cadrul acestui show, prin curaj, ambiţie şi perseverenţă, reuşind să sară de la zece metri înălţime, anul acesta o regăsim la masa juraţilor, alături de campionul Cătălin Preda şi de mai vechiul său colaborator şi prieten, Cosmin Seleşi. “Mă simt extrem de utilă în această postură, pentru că mi-am făcut o părere, încă de anul trecut, despre munca de echipă de aici, despre munca la apă şi cu antrenorii. Îmi amintesc cu drag fiecare antrenament şi cât de ambiţioasă eram, cât de mobilă şi conştiincioasă. Voiam să fiu tot timpul în formă şi făceam câte două antrenamente pe zi, pentru că îmi doream să fac o impresie bună. Şi am reuşit să fac o impresie foarte bună! Ca jurat, voi fi extrem de echidistantă şi îi voi aprecia pe cei care se autodepăşesc şi care îşi demonstrează curajul şi perseverenţa, dar şi capacitatea de a face show”, spune Ozana.

Dacă tânărul campion Cătălin Preda a făcut parte şi anul trecut din juriul acestui show, pentru Cosmin Seleşi postura de jurat este o premieră. “Sunt pentru prima oară într-un juriu şi mi-e teamă, pentru că nu m-am mai aflat niciodată într-o asemenea ipostază. Ozana şi Cătălin, colegii mei din juriu, mi-s dragi şi sunt convins că o să facem o echipă frumoasă la „Splash!”. Ce voi puncta? Curajul şi evoluţia fiecărui concurent”, declară Cosmin Seleşi. Din postura de jurat, Cosmin o va nota pe colega sa de prezentare de la “Te cunosc de undeva!” şi, spune el, va fi mai exigent cu ea decât cu ceilalţi concurenţi, pentru că “am aşteptări mari de la Alina. Mai ales, pentru că ea este o fire sportivă, uneori prea sportivă”.