SAG Awards 2015! Cine au fost premianţii serii

De: Nicoleta Nicolae / 26.01.2015, 10:00
SAG Awards 2015! Cine au fost premianţii serii
Birdman a fost desemnat cel mai bun film, în timp ce actorii Eddie Redmayne şi Julianne Moore au primit premiul pentru interpretare.

Filmul „Birdman”, de Alejandro González Iñárritu, a obţinut, duminică seara, cel mai important trofeu la cea de-a 21-a gala a premiilor decernate de Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild/ SAG), unde s-a impus la categoria „cea mai bună distribuţie”, informează Reuters.

„Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţei/ Birdman”, de Alejandro González Iñárritu, a primit acest prestigios premiu la o zi dupa ce a fost recompensat cu un alt trofeu important in acest sezon hollywoodian, cel decernat de Sindicatul producatorilor americani (Producers Guild of America, PGA).

În ceea ce priveste interpretările individuale, Sindicatul actorilor americani i-a premiat pe Julianne Moore (rol principal, „Still Alice”), Eddie Redmayne (rol principal, „The Theory of Everything”), Patricia Arquette (rol secundar, „12 ani de copilarie/ Boyhood”) si J.K. Simmons (rol secundar, „Whiplash”), artisti care, in urma cu doua saptamani, au castigat Globul de Aur in categoriile echivalente. Cel de-al doilea film regizat de Angelina Jolie, „De neinvins/ Unbroken”, a primit premiul pentru cea mai buna echipa de cascadori.

Kevin Spacey a câştigat premiul SAG pentru cel mai bun actor intr-un serial drama, pentru rolul din „House of Cards”, iar Viola Davis a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-un serial drama, „Cum sa scapi nepedepsit/ How to Get Away with Murder”, in timp ce productia britanica de epoca „Downton Abbey” a castigat premiul pentru cea mai buna distributie intr-un serial drama.

Citeste mai mult aici!