Salvador Mejia a anunţat cine va juca în telenovela „Quiero odiarte”

Apropo.ro / 21.01.2015, 12:29
 Salvador Mejia a anunţat cine va juca în telenovela
Producătorul Salvador Mejia a anunţat distribuţia viitoarei telenovele "Quiero odiarte, pero te amo" în cadrul unei conferinţe de presă la Televisa.

Proiectul, care e în pregătire de mai bine de 6 luni, a fost oprit de mai multe ori , pentru că producătorul nu reuşea să găsească actorul potrivit pentru rolul principal. Printre numele vehiculate, cel mai faimos a fost Fernando Colunga, care a refuzat proiectul  pentru că partenera lui, Ana Brenda Contreras, arată mult prea tânără pe lângă el. 

Telenovelă „Quiero odiarte” este un remake al unei alte celebre telenovele din anii ’90 „La Mentira” care i-a avut în rolurile principale pe Kate del Castillo şi Guy Ecker. În această nouă versiune personajele principale vor fi jucate de  Ana Brenda Contreras şi Ivan Sanchez. Rolul negativ îi revine lui Grete Valdez.  

Alături de ei vor mai apărea şi Alicia Machado, Marcelo Buquet, Guillermo Capetillo, Julissa, Rogelio Guerra, Juan Ferrara, Delia Casanova, Salvador Sanchez şi Claudia Ramirez. Această telenovelă marchează şi reîntoarcerea lui Sebastian Zurita la Televisa, după ce el a părăsit compania în 2009.