Savoarea cafelei verzi

De: Mioara Tronaru / 11.07.2013, 11:24
Savoarea cafelei verzi
Încă o dată, Starbucks redefineşte modul în care profităm de beneficiile cafelei, prin lansarea unui nou sortiment de băuturi.

Starbucks, liderul mondial în comercializarea şi producerea cafelelor selectate special, lansează o nouă băutură unică, delicioasă şi răcoritoare, o sursă de energie pentru a profita la maxim de zilele însorite ale verii: Starbucks Refresha™, cu două sortimente speciale – Cool lime, cu lime adevărat şi Berry Hibiscus, cu mure adevărate.

Odată cu Starbucks Refresha™, se lansează pe piaţă un nou tip de băutură care are la bază cafeină, dar care nu are gustul cafelei tradiţionale, compania reinventând astfel modul în care experimentăm consumul de cafea. Cafeina provine din boabe neprăjite de cafea verde arabica, de calitate premium 100%, ceea ce face din Starbucks Refresha™ soluţia perfectă pentru clienţii care doresc să-şi încarce bateriile într-un mod natural. Cele două sortimente ale băuturii, Cool Lime şi Berry Hibiscus, au în componenţă suc de fructe natural, extract de cafea verde, fructe întregi şi gheaţă. Boabele de cafea neprăjite sunt obţinute printr-un proces intern de producţie, descoperit şi patentat de Starbucks, prin care băutura capătă savoare. Rezultatul este extractul de cafea verde, ingredientul datorită căruia Starbucks Refresha™ reprezintă o sursă de energie naturală, fără a fi asociat cu gustul cafelei.

Încă din 1971, Starbucks a reinventat continuu modul în care clienţii consumă cafeaua. Starbucks Refresha™ este prima serie de băuturi care are la bază inovaţia şi savoarea cafelei verzi, fiind o băutură răcoritoare, de vară, dar şi energizantă. Lansarea Starbucks Refresha™ face parte din strategia de creştere a companiei, concentrată pe inovaţie în crearea de noi categorii de produse bazate pe ingredientele de calitate Starbucks, deja recunoscute.