Scandalul din Antene a luat amploare: “Bendeac, o curvă cheală!”

De: Mioara Tronaru / 17.10.2013, 13:00

Scandalul din Antene a luat amploare: “Bendeac, o curvă cheală!”
Mircea Badea nu se lasă!

Mircea Badea nu îl iartă pe Bendeac şi îi spune fără menajamente ce crede despre el.

”Vad ca hartistu’poporului isi schimba motivele autovictimizarii mai des decat o curva masinile de la Leo”, a scris Badea pe blog, constatand o inconsecventa a lui Mihai Bendeac in ceea ce priveste motivele pentru care a ramas fara “iComedy”. “Hotaraste-te insa cand te dai cu curu’ de pamant, care sunt exact motivele rastignirii «principiale». Altfel risti ca, pe langa cantareata cheala, lumea sa mai vada aparitia unei noi specii: curva cheala”, a adăugat Badea.

Cum era de asteptat, Bendeac a dat replica.

“Regret faptul ca nu reusesc sa-ti raspund intr-un limbaj asemanator. Dar sper ca vei intelege. Eu nu imi schimb «motivele rastignirii», din doua motive: 1. Nu sunt rastignit. Din contra. Sunt un tanar artist care nu raspunde la comenzi. Ba, din contra, e revoltat. 2. Daca te referi la motivele revoltei, afla ca nu le schimb deloc. Dar ce sa fac daca e o lista intreaga? Nu am ajuns la disperare pentru ca nu mi s-a permis sa-l invit pe Radu Banciu. Pe care, de altfel, il privesc la fel ca pe Silviu Manastire, Gigi Becali, Badea, Basescu, Gadea, Cristoiu, Vanghelie. Persoane publice. Punct. Am ajuns la disperare fiindca cineva, in Romania, trebuie sa spuna «Stop! Am dreptul sa ma exprim in legatura cu orice!»”, au venit explicatiile lui Mihai.

Şi de parcă în războiul de la Antene nu erau deja suficienţi combatanţi, pe câmpul de lupta a intrat şi Victor Ciutacu. Acesta a optat pentru tabăra lui Badea, despre care nu s-a sfiit să spună ca “are ce merită”. “Cu riscul asumat de a se supara pe mine Badea si cu Gadea, ei doi sunt principalii vinovati pentru tigania proasta pe care o face zilele astea Bendeac. Ei l-au adus in Antena sa castige banii aia multi pe care se lauda parvenitul ca-i castiga de fiecare data cand scrie cate un text scremut in care se da victima cenzurii…Faptul ca el se caca-n sufrageria lor e rezultatul realitatii de necontestat ca ei i-au deschis larg usa”, a comentat Victor Ciutacu.