Scapă de disconfortul menopauzei cu Menoless Lifenol

Apropo.ro / 28.06.2013, 12:13
Scapă de disconfortul menopauzei cu Menoless Lifenol
Menopauza este cu siguranţă una dintre cele mai dificile perioade din viaţa unei femei. Toate acele tulburări ale organismului – insomniile, migrenele, depresiile, dar mai ales bufeurile de căldură şi transpiraţiile excesive reprezintă o adevărată provocare peste care se trece destul de greu.

Tratamentul medicamentos este unul riscant şi cu multe efecte secundare. Mai mult, riscurile la care ne supune acest tratament medicamentos nu sunt deloc de neglijat. De aceea, cea mai sigură şi  eficientă soluţie împotriva tuturor acestor deranjamente este Menoless Lifenol de la BIOEEL. Natural şi eficient, Menoless Lifenol este un produs inovator şi unic, dezvoltat special în vederea reducerii de până la 3 ori a efectelor bufeurilor din timpul menopauzei*. Este singurul tip de produs de pe piaţă cu Lifenol – extract din conuri de hamei, care joacă un rol important în îmbunătăţirea calităţii vieţii femeilor aflate la menopauză.

Cu o singură administrare pe zi şi la un preţ accesibil, Menoless Lifenol este produsul care inovează şi certifică îmbunătăţirea vieţii femeilor aflate în perioada vârstei a doua şi a treia; totodată, contribuie la funcţionarea normală a sistemului hormonal prin aportul ridicat de fitoestrogeni, atât de necesari în menţinerea tonusului şi tinereţii organismului.

Eficienţa produsului a fost demonstrată prin studiile clinice realizate. Studiul dublu-orb vs. placebo a arătat că suplimentele cu conţinut de Lifenol asigură, după o administrare de 8 săptămâni, reducerea simptomelor menopauzei şi, în special, reducerea de 3 ori a bufeurilor şi de 2 ori a transpiraţiilor nocturne.

Avantajele obţinute în urma achiziţionării de Menoless Lifenol sunt multiple: este un produs pe bază de fitoestrogeni care influenţează pozitiv efectele menopauzei şi reduc efectele îmbătrânirii. De asemenea produsul are un preţ avantajos (în comparaţie cu alte produse de pe piaţă) şi administrare usoară (un singur comprimat pe zi), ceea ce asigură economie de timp şi bani. În plus, Menoless Lifenol îmbunătăţeşte calitatea vieţii reducând iritabilitatea, stările de irascibilitate şi insomniile provocate de menopauză.