Schwarzenegger nu renunţă! „Terminator: Genisys” se va lansa în 2015

De: Cătălina Matei / 08.08.2014, 10:00
Schwarzenegger nu renunţă!
"Terminator: Genisys" este titlul celui de-al cincilea film din franciza SF şi va fi lansat pe marile ecrane în iulie 2015. Informaţia a fost confirmată chiar de Arnold Schwarzenegger.

Actorul, în vârstă de 67 de ani, a confirmat pe contul său de Instagram titlul pentru următorul film din această serie, care în acest moment este în producţie şi care îi are în distribuţie pe Emilia Clake, Matt Smith şi Jason Clarke, conform dailymail.co.uk.

Arnold a postat o fotografie care îl prezintă stând într-un scaun negru de regizor, inscripţionat cu numele superproducţiei, cu spatele la aparatul de fotografiat. „Hasta la vista, baby. Vreau să mulţumesc echipei şi distribuţiei @TerminatorGenisys pentru o filmare fantastică. A fost solicitant, a fost amuzant şi plin de satisfacţii”, a scris actorul în dreptul fotografiei.

Foto: Facebook

Potrivit Mediafax, cel care semnează regia este Alan Taylor, iar filmul va fi lansat în cinematografe pe 1 iulie 2015. Franciza „Terminator”, care prezintă aventurile unui cyborg indestructibil – jucat de Arnold Schwarzenegger – trimis din viitor într-o misiune pe Terra, a generat încasări de peste 1 miliard de dolari.

Arnold Schwarzenegger a interpretat rolul unui robot trimis din viitor, în primele trei filme din această franciză – lansate în 1984, 1991 şi 2003 – dar nu a jucat în cel mai recent film din această serie, cel de-al patrulea, „Terminator – Salvarea”, lansat în 2009, întrucât în acea perioadă renunţase la actorie, în special pentru funcţia de guvernator al statului California.