Screen Actors Guild Awards 2014

De: Mioara Tronaru / 18.01.2014, 09:00
Screen Actors Guild Awards 2014
Sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 01.00, E! transmite Live From de Red Carpet: Screen Actors Guild Awards 2014.

În noaptea de sâmbătă 18 spre duminică 19 ianuarie 2014, de la ora 01.00, E! va difuza Live From de Red Carpet: Screen Actors Guild Awards 2014, în direct, de la Shrine Auditorium din Los Angeles. Gazdele serii vor fi Giuliana Rancic, Ross Mathews şi Kelly Osbourne, alături de care vom urmări sosirea vedetelor pentru festivitatea de decernare a Premiilor Screen Actors Guild 2014.

Cu această ocazie, televiziunea E! vă invită în culisele uneia dintre cele mai strălucitoare nopţi de la Hollywood, în care vedetele defilează în toată splendoarea lor, la cea de a 20-a ediţie anuală a Screen Actors Guild Awards. Materialul completat de imagini în exclusivitate şi interviuri surprinde fiecare moment captivant, oferind informaţii despre speranţele celor nominalizaţi, dar şi previziuni ale experţilor pentru această seară.

Premiile SAG (Screen Actors Guild sau Sindicatul Actorilor Americani) sunt un barometru al Oscarurilor, pentru că mulţi dintre membrii SAG pot vota şi în cadrul Academiei Americane de Film, din care fac parte toate sindicatele din industria cinematografică americană.

Ceremonia de decernare a Premiilor SAG este singura gală în cadrul căreia actorii recunsc meritele colegilor de breaslă, acordând premii artiştilor din cinematografie sau televiziune. Gazdele show-ului, Giuliana Rancic şi Ross Mathews, vor fi prezenţi pe covorul roşu de la Shrine Auditorium din Los Angeles, pentru a saluta sosirea vedetelor micului şi marelui ecran la această gală, în timp ce Kelly Osbourne va transmite din studioul amplasat la faţa locului, comentând ţinutele şi apariţiile celebrităţilor.