Scrisoare deschisa…

Apropo.ro / 24.10.2006, 12:17
Scrisoare deschisa...
Am fost sunat in ultima vreme de o serie de prieteni din tara. Erau bucurosi ca in orasul lor se va juca o piesa de teatru al carei afis ma prezinta intr-un rol principal. Am fost foarte uimit, eu nedemarand pana in clipa de fata discutii cu nici un promotor de spectacole pentru a

Am fost sunat in ultima vreme de o serie de prieteni din tara. Erau bucurosi ca in orasul lor se va juca o piesa de teatru al carei afis ma prezinta intr-un rol principal.

Am fost foarte uimit, eu nedemarand pana in clipa de fata discutii cu nici un promotor de spectacole pentru a fi prezent in distributia respectivului eveniment teatral.

Piesa se numeste, culmea, „Incontestabila Ipocrizie”, un nume ce defineste si caracterul acestor oameni ce m-au pus pe afis fara ca macar sa ma intrebe daca eu vreau sa joc.

Desi avocatii mei mi-au indicat sa actionez in instanta persoana sau persoanele ce se folosesc de numele meu in mod abuziv, am sa fac o ultima exceptie si nu ma voi obosi sa deschid o actiune in justitie. Este insa pentru ultima data cand cineva imi foloseste numele fara a avea acordul meu.

Anunt deci pe aceasta cale spectatorii ce au luat bilet la piesa de teatru „Incontestabila Ipocrizie”, aflata in turneu national, ca, eu, Gheorghe Dinica nu am nici o legatura cu respectivul eveniment, nici macar nu am fost intrebat daca doresc sa joc. Numele meu este folosit pe afis in mod abuziv.

Singurul spectacol de teatru, in turneu, in care joc in clipa de fata este „Caragialisme si Musatisme”, spectacol in care fac echipa cu Radu Beligan, Marin Moraru, Alexandru Georgescu, Monica Davidescu, Eugenia Maci, Silvia Nastase si Grigore Gonta.


Cu stima,
Gheorghe Dinica


Tags: