Se pun in vanzare biletele pentru BESTIVAL unde vine si Faithless

Apropo.ro / 08.05.2005, 16:38
Se pun in vanzare biletele pentru BESTIVAL unde vine si Faithless
Organizat de Emag!c Entertainment, BESTIVAL se va desfasura in aer liber in cadrul complexului Romexpo, si promite sa aduca la Bucuresti cea mai mare concentratie de staruri internationale pe metru patrat! Datorita reactiilor pozitive in randul publicului roman, BESTIVAL va fi extins la trei


Organizat de Emag!c Entertainment, BESTIVAL se va desfasura in aer liber in cadrul complexului Romexpo, si promite sa aduca la Bucuresti cea mai mare concentratie de staruri internationale pe metru patrat! Datorita reactiilor pozitive in randul publicului roman, BESTIVAL va fi extins la trei zile: 29 si 30 iunie, si 1 iulie. In perioada de precomenzi, biletele vor costa 60 RON pentru prima zi – vineri, 29 iunie – si 75 RON pentru zilele de sambata, 30 iunie, respectiv duminica, 1 iulie, iar abonamentul pentru toate cele trei zile va costa 180 RON. Incepand de saptamana aceasta, pe site-ul www.myticket.ro se pun in vanzare abonamentele pentru cele trei zile ale BESTIVAL-ului, precum si biletele VIP, la pretul de 300 RON pe zi.

Alaturi de artistii confirmati saptamanile trecute, Marilyn Manson si Reamonn, o noua trupa si-a anuntat prezenta la BESTIVAL, mai precis un nume de referinta in zona electro: Faithless! Aflat la cea de a treia vizita in Romania, dupa concertele sutinute in 1998 la Sala Polivalenta, respectiv in 2005 la Arenele Romane, grupul va fi secondat pe scena BESTIVAL-ului de o trupa de instrumentisti.Maxi Jazz, Sister Bliss si Rollo Armstrong, deveniti celebri in toata lumea gratie hit-urilor „Insomnia”, „God is a DJ”, si „Salva Mea”, au debutat in 1996 cu albumul „Reverence”, urmat doi ani mai tarziu de „Sunday 8pm”. „Outrospective” si „No Roots” consolideaza pozitia trupei, intrand direct pe primele pozitii in topurile din Marea Britanie.

Prezenta feminina din Faithless, Sister Bliss, a invatat sa cante la pian inca de la varsta de 5 ani, si dupa ce s-a indragostit de muzica acid-house in 1987 a devenit rapid unul dintre cei mai buni DJ din Marea Britanie! A inceput sa produca alaturi de Rollo in 1993, doi ani mai tarziu – dupa cooptarea lui Maxi Jazz si a lui Jamie Catto (care a parasit grupul dupa lansarea celui de-al doilea album) – luand nastere trupa Faithless. Solista pop Dido este sora lui Rollo, si de la aparitia pe piesa „Salva Mea”, a fost invitatul de onoare pe fiecare album al trupei!

Cel mai recent album de studio, „To All New Arrivals”, a fost lansat in luna noiembrie a anului trecut. Primul single, „Bombs”, a starnit o serie de controverse datorita scenelor de razboi din videoclip, multe posturi de televiziune refuzand difuzarea lui.

Tags: