Secretul lui Fergie: aurul marocan!

De: Cătălina Matei / 20.11.2014, 12:10
Secretul lui Fergie: aurul marocan!
Este invidiată pentru abdomenul ei tonifiat şi tenul strălucitor. Multe femei ar da orice pentru un păr ca al ei şi, chiar dacă pensatul obsesiv i-a cam distrus linia sprâncenelor, a găsit un “leac” şi pentru acestea.

Fergie recunoaşte că, în trecut, era atât de obsedată de îngrijirea sprâncenelor încât avea un stilist care venea acasă de câteva ori pe săptămână pentru a i le pensa şi vopsi.

Acum, de când moda sprâncenelor groase a revenit, cântăreaţa încearcă să le redea forma iniţială, ungându-le cu un gel special pentru alungirea genelor. Pentru podoaba capilară, Fergie face împachetări cu ulei de argan, numit şi „aurul marocan”, ultimul must-have în materie de frumuseţe.


Fergie este renumită şi pentru trupul ei bine sculptat şi tonifiat. Aceasta recunoaşte că a învăţat exerciţiile pentru abdomen uitându-se la un DVD şi, de atunci, le practică regulat. Şi, pentru că îi place să-şi expună picioarele, purtând pantaloni scurţi sau fuste mini, foloseşte regulat o soluţie autobronzantă, pe care o amestecă în crema hidratantă.

„În felul acesta, pielea mea capătă un bronz subtil şi o strălucire sănătoasă”. Şi regimul alimentar este foarte important pentru Fergie. „Am redus mult grăsimile şi carbohidraţii din dietă, însă nu pot renunţa la hamburgerii de curcan sau de pui”.