Semedo schimba echipa, dar Liga Campionilor ramane

Apropo.ro / 01.09.2008, 11:53
Semedo schimba echipa, dar Liga Campionilor ramane
Fostul atacant al lui CFR Cluj a semnat un contract valabil pe patru ani cu gruparea din Ghencea

Gigi Becali a declarat ca a incheiat negocierile cu Antonio Semedo, fostul atacant al lui CFR Cluj, care a semnat un contract valabil pe patru ani cu gruparea din Ghencea.

"Gata, s-a rezolvat, Semedo este al Stelei pentru o perioada de patru ani. Va avea un salariu de 250.000 de euro pe sezon. Vreau sa dribleze tot, sa dea multe goluri, asta astept eu de la el. La un moment dat era sa renunt la transfer, dar mi-a fost mila de jucator. Nu se va mai repeta ce s-a intamplat cu Romeo Surdu, Semedo e un alt gen de jucator", a spus Becali pentru Prosport.

El a fost trecut pe lista de jucatori pentru Liga Campionilor pe care Steaua urmeaza sa o trimita la UEFA in aceasta dupa-amiaza.

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Marea Unire de la Urziceni face istorie

Marea Unire de la Urziceni face istorie

Echipa lui Dan Petrescu continua sa conduca in clasamentul Ligii I, in fata favoritelor la titlu Steaua, Dinamo sau Rapid. Iata rezultate inregistrate in partidele …

Pardo a tras Rapidul pe linie moarta la Timisoara

Pardo a tras Rapidul pe linie moarta la Timisoara

FC Timisoara a invins, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Rapid, intr-un meci din etapa a VI-a a Ligii I, desi echipa banateana a evoluat peste 30 de minute in inferioritate …

Rednic: Nu am vrut sa am soarta lui Andone

Rednic: Nu am vrut sa am soarta lui Andone

Echipa Dinamo Bucuresti a invins, ieri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia Universitatea Craiova, intr-un meci din etapa a VI-a a Ligii I.

Jocul zilei

Clipul zilei

SpellBlazer Tuneaza-ti Dacia!
Un joc de strategie in care castiga cel mai inteligent. Cuvinte cheie: funny tuneaza cazanul dacia tuning dobitoc idiot gras burta gps navigatie
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto