Serialul francez „Falco” începe la AXN

De: Nicoleta Nicolae / 02.02.2015, 07:00
Serialul francez „Falco” începe la AXN
Serialul poliţist „Falco”, una dintre cele mai apreciate producţii franceze ale ultimilor ani, va fi difuzat pe AXN începând de mâine seară, de la ora 22.00.

Serialul „Falco” poartă semnătura Beaubourg Audiovisuel şi a fost difuzat pentru prima oară pe canalul TV TF1 din Franţa, depăşind cu 135% audienţa medie a acestuia. Primul sezon al producţiei a adunat în faţa micilor ecrane peste 7 milioane de telespectatori şi s-a bucurat de recomandarea unor publicaţii prestigioase precum „Figaro” sau „Le Monde”.

În rolul personajului principal, Alexandre Falco, îi regăsim pe Sagamore Stévenin. Acesta este nevoit să se redescopere şi să-şi reclădească viaţa, pas cu pas, în urma unui tragic accident care l-a lăsat în comă timp de 22 de ani. Povestea începe în 1991, când poliţistul Alexandre Falco are tot ce-şi poate dori un tânăr: o soţie iubitoare, un bebeluş sănătos şi o carieră promiţătoare. Însă, într-o acţiune armată, Falco este împuşcat în cap şi îşi pierde cunoştinţa. Firul poveştii continuă în 2013, când poliţistul redeschide ochii. Însă, acum, lumea este cu totul schimbată: este înconjurat de tehnologii noi şi necunoscute, oamenii au un stil de viaţă cu totul diferit, iar familia sa l-a abandonat. Fiica sa este un om în toată firea, iar soţia sa are o relaţie cu patologul Philippe Chéron.