Serialul “Soţia perfectă”, trei nominalizări la Premiile Globurile De Aur 2015

De: Cătălina Matei / 13.12.2014, 08:00
Serialul “Soţia perfectă”, trei nominalizări la  Premiile Globurile De Aur 2015
Serialul “Soţia perfectă” are nu mai puţin de trei nominalizări la Globurile de Aur 2015.

Cea de a 72-a ediţie a Premiilor Globurile de Aur se apropie: ceremonia de decernare a premiilor va avea loc pe 11 ianuarie 2015, la Los Angeles, iar joi, 11 decembrie 2014, a fost făcută publică lista nominalizaţilor.

Distribuţia şi echipa de realizatori ai serialului “Soţia perfectă”, al cărui sezon 6 se va difuza din ianuarie 2015 la Diva, are multe motive de bucurie! “Soţia perfectă” apare pe lista nominalizaţilor pentru cel mai bun serial dramatic, Julianna Margulies candidează pentru trofeul acordat celei mai bune actriţe într-un rol principal dintr-un serial dramatic, iar Alan Cumming este nominalizat la categoria celui mai bun actor într-un rol secundar dintr-un serial dramatic. În “Soţia perfectă”, Julianna Margulies interpretează rolul Aliciei Florrick, iar Alan Cumming este Eli Gold.

Foto: Diva

Într-o declaraţie oficială, făcută la scurt timp după anunţarea nominalizărilor la Globurile de Aur 2015, creatorii serialului, Robert şi Michelle King au spus: „Pentru noi a fost o mare plăcere să filmăm Soţia perfectă, aşa că aceste nominalizări vin ca cireaşa din vârful celui mai mare tort din lume! Mulţumim foarte mult organizaţiei Hollywood Foreign Press. Întreaga distribuţie a serialului a făcut o treabă grozavă în ultimul an, aşa că ne bucurăm nespus atât pentru recunoaşterea individuală a meritelor Juliannei şi al lui Alan, cât şi pentru nominalizarea serialului.”

“Sunt şocat şi foarte plăcut impresionat de această nominalizare, mai ales într-un an în care şi serialul este nominalizat. Soţia perfectă este realizat la cele mai înalte standarde“, a declarat, la rândul său, actorul Alan Cumming, nominalizat pentru rolul lui Eli Gold din Soţia perfectă.

Câştigătorii Globurile de Aur vor fi anunţaţi în cadrul ceremoniei de pe 11 ianuarie 2015, de la Los Angeles.

Sezonul 6 al serialului “Soţia perfectă” va fi difuzat, în premieră, la Diva, începând din data de 11 ianuarie 2015, la ora 21.00. Noul sezon al acestui serial de mare succes începe cu o miză uriaşă, căci Cary este arestat din cauza unei tranzacţii masive cu droguri, iar firma Florrick/Agos este presată să facă rost de banii necesari pentru a-i plăti cauţiunea. Câte un episod va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 21:00.