Sezonul 6 al serialului „Cu Sânge rece”, în premieră din 15 ianuarie la Diva

Apropo.ro / 15.01.2015, 14:36
Sezonul 6 al serialului
Lilly Rush şi echipa ei se întorc la Diva în sezonul 6 al serialului "Cu sânge rece", în premieră din 15 ianuarie, la ora 21.00.
În noile episoade, aceştia continuă să investigheze cazuri mai vechi, rămase nerezolvate. În debutul sezonului 6, un vechi prieten al Detectivului Jeffries îneamnă echipa să reia cazul unui jucător de fotbal american care a fost ucis. Oare ancheta iniţială a pornit pe o pistă greşită, fiindcă nu a fost stabilit corect momentul comiterii crimei? În plus, dacă o profesoară a murit în 1991 din cauza unei maşini deturnate, de ce au fost găsite cheile ei în sertarul unui birou?
 
În sezonul 6, serialul Cu sânge rece revine la rădăcini cu şi mai multe cazuri dificile de care se vor ocupa detectivii duri din Philadephia. Rush descoperă că simte ceva pentru poliţistul de la Narcotice Eddie Saccardo (interpretat de Bobby Cannavale, din „Will şi Grace”, „Third Watch”) şi se luptă cu sentimentele ei, iar în viaţa lui Valens intră o posibilă iubire. În plus, un caz de care Rush s-a ocupat cu ani în urmă şi pe care nu l-a putut rezolva, redevine de actualitate. Va găsi, în sfârşit, dovezile de care are nevoie pentru a închide acest caz?
 
Foto: Diva
 
Lilly Rush, un detectiv inteligent care investighează crimele din Philadelphia, lucrează la cazuri închise – crime care nu au fost niciodată soluţionate. Pe vremuri, detectivul Lilly Rush (Kathryn Morris) îşi folosea intuiţia pentru a rezolva cazurile de crimă contemporane. Acum, acest detectiv cu experienţă redeschide dosare nerezolvate, vechi de câţiva sau chiar zeci de ani. Lilly Rush este pasionată de provocarea de a interoga martorii unei crime vechi şi de a folosi noile tehnologii pentru a găsi indicii noi în cazuri care pe vremuri erau considerate de nerezolvat.