Sezonul 6 al serialului “Soţia perfectă” începe pe 11 ianuarie, în premieră la Diva

Apropo.ro / 06.01.2015, 09:00
Sezonul 6 al serialului “Soţia perfectă” începe pe 11 ianuarie, în premieră la Diva
Sezonul 6 al serialului „Soţia perfectă” începe, în premieră la Diva, duminică, 11 ianuarie 2015, la ora 21:00. Noul sezon al acestui serial de mare succes ia startul cu o miză uriaşă, căci Cary (Matt Czuchry) este arestat din cauza unei tranzacţii masive cu droguri, iar firma Florrick/Agos este presată să facă rost de banii necesari pentru a-i plăti cauţiunea.
Investigaţiile Kalindei (Archie Panjabi) asupra acestui caz o conduc spre o veche cunoştinţă, cu care este obligată să reînnoiască legătura. Pe de altă parte, Alicia (Julianna Margulies) încă nu s-a hotărât dacă va candida la postul de Procuror Şef al statului, dar asta nu-l împiedică pe Eli (Alan Cumming) să investigheze care sunt şansele ei reale.
 
 
Foto: Diva
 
Protagonista serialului „Soţia perfectă”este laureata cu Emmy şi Globul de Aur Julianna Margulies, care joacă rolul Aliciei Florrick,o soţie şi mamă care se reinventează după ce soţul ei este implicat într-un scandal de corupţie politică şi sexuală. După ce îşi relansează cu succes cariera la firma de avocatură Lockhart/Gardner, Alicia decide să plece de aici pentru a-şi întemeia propria firmă, alături de colegul ei, provocând astfel o duşmănie intensă între cele două firme. Acum Alicia trebuie să găsească cumva echilibrul între cariera ei în continuă evoluţie, noua poziţie de soţie a guvernatorului din Illinois, rolul de mamă a copiilor ei adolescenţi, Zach şi Grace. Încurajată de ideea de a prelua frâiele propriului viitor, Alicia se aventurează curajoasă spre teritorii necunoscute.
 
 
Foto: Diva
 
Noul sezon al acestui serial de mare succes începe cu o miză uriaşă, căci Cary este arestat din cauza unei tranzacţii masive cu droguri, iar firma Florrick/Agos e presată să facă rost de banii necesari pentru a-i plăti cauţiunea. Investigaţiile Kalindei asupra acestui caz o conduc spre o veche cunoştinţă, cu care este obligată să reînnoiască legătura. Pe de altă parte, Alicia încă nu s-a hotărât dacă va candida la postul de Procuror Şef al statului, dar asta nu-l împiedică pe Eli să investigheze care sunt şansele ei reale.