Sfarsitul Lumii chiar a venit pentru cei fricosi!

Apropo.ro / 13.09.2008, 08:30
Sfarsitul Lumii chiar a venit pentru cei fricosi!
O fata din India, in varsta de 16 s-a sinucis de frica apocalipsei.

Chiar daca expertii ne-au asigurat ca nu vine apocalipsa, o fata din India, in varsta de 16 s-a sinucis de frica gaurii negre. Aceasta a preferat sa se otraveasca cu pesticide decat sa fie pusa in fata acestei posibilitati.

Tatal spune ca emisiunile despre “Large Hadron Collider”, cel mai mare experiment stiintific din istorie, creat pentru a raspunde celor mai arzatoare intrebari ale omenirii, si care ar putea, in egala masura, sa distruga intregul Cosmos, au demoralizat-o pe fetita.

"In ultimile zile Chayya m-a intrebat pe mine si pe alte rude despre sfarsitul lumii. Noi i-am spus ca nu trebuie sa-si faca probleme in legatura cu acest lucru, dar a fost in zadar", a spus tatal fetei.

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

De la rusi vine Apocalipsa!

De la rusi vine Apocalipsa!

Un om de stiinta rus a declarat, ieri, ca Rusia ar putea construi propriul accelerator de particule, la o zi dupa debutul cu succes al experimentului din Elvetia.

A inceput

A inceput "sfarsitul lumii"!

Large Hadron Collide (LHC), cel mai mare accelerator de particule din lume, a fost pornit, in aceasta dimineata, la Geneva, de catre cercetatori.

UPDATE: Spune pe cine si ce ai salva, daca ar veni sfarsitul lumii!

UPDATE: Spune pe cine si ce ai salva, daca ar veni sfarsitul lumii!

Update: Vezi aici o animatie realizata de catre directorul CERN Audiovisual Service, Chris Mann, privind experimentul ce urmeaza sa se desfasoare pe 10 septembrie!

Jocul zilei

Clipul zilei

Ultimate Defence 2 Car wash
Un joc de strategie de tip tower defence Cuvinte cheie: sexy femeie fata car wash spalatorie masina
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza