Shadowland, în premieră în România

De: Mioara Tronaru / 11.01.2014, 08:00
Shadowland, în premieră în România
Shadowland, dansul umbrelor, vine în pemieră în România. Renumita trupă Pilobolus Dance Theater va susţine două reprezentaţii la Bucureşti, pe 23 şi 24 februarie 2014, la Sala Palatului.

Trupa Pilobolus Dance Theater întrece orice închipuire atunci când urcă pe scenă. În spatele unui ecran alb, dansatorii încep să se transforme sub ochii tăi în animale, obiecte animate, clădiri, personaje celebre şi scene. Asemănarea cu realitatea este atât de mare încât uneori uiţi că sunt doar nişte oameni.

De fapt, “Pilobolus” este o trupă de dansatori cu abilităţi incredibile. Coregrafia lor implică mişcări de gimnastică şi întoarceri ce necesită o flexibilitate supraumană. În 2007, au fost invitaţii speciali ai premiilor Oscar şi au uimit audienţa aducând un omagiu filmelor celebre precum “Little Miss Sunshine”, “The Devil Wears Prada”, “Snakes on a Plane”. Spectacolul Shadowland are un success incredibil. Acesta este motivul pentru care a plecat într-un turneu internaţional. Cu spectacole sold-out şi premiate, Pilobus, prin Shadowland, a reuşit să dea un alt înţeles jocului cu umbre. Dansatorii combină atât o coregrafie extraordinară, cât şi teatru şi muzică. Shadowland este o reprezentaţie complexă a visului unei fetiţe care se simte singură şi marginalizată de familie. Ea începe o călătorie de descoperire. Pe drum întâlneşte fel de fel de creaturi: bucătari nebuni, un elefant sau o mână de gigant.

Biletele s-au pus în vânzare la preţurile de 125 ron (sectoarele F,G,H,I şi loje), 150 ron (sectoarele B,C,D,E), 175 ron (sector A, cu exceptia primelor 6 randuri) şi VIP 200 ron (sector A, primele 6 randuri), în funcţie de distanţa faţă de scenă.