SHAKIRA are o ie romaneasca in garderoba!

Apropo.ro / 25.07.2006, 17:27
SHAKIRA are o ie romaneasca in garderoba!
SUPER concursul organizat de revista COOL GIRL a fost castigat de o bucuresteanca de 18 ani, Ileana Epure. Dupa cum povesteste ea, si-a dorit enorm sa castige. Avea si de ce: este o cititoare fidela a revistei, a trimis mai multe mesaje la 1233, pentru a se inscrie in concurs,


SUPER concursul organizat de revista COOL GIRL a fost castigat de o bucuresteanca de 18 ani, Ileana Epure. Dupa cum povesteste ea, si-a dorit enorm sa castige.

Avea si de ce: este o cititoare fidela a revistei, a trimis mai multe mesaje la 1233, pentru a se inscrie in concurs, tocmai absolvise cu brio liceul si, nu in ultimul rand, este un mare fan SHAKIRA!

Ileana a plecat spre Timisoara impreuna cu echipa COOL GIRL si a cunoscut-o pe Shakira inainte de concert.

Ileana povesteste ca a fost foarte emotionata si i-a fost teama ca Shakira sa nu refuze cadoul cumparat special pentru ea: o ie romaneasca, artizanala, cea mai mica marime, potrivita pentru talia artistei.

Temerile ei s-au spulberat cand Shakira, vazand gentuta artizanala, cusuta cu rosu si alb, a intins repede mainile catre ea, spunand ca ii aminteste de tesaturile din tara natala, Columbia.

Ileana i-a povestit un pic despre portul national romanesc si i-a oferit ia, spre marea incantare a artistei, care a desfacut-o si a aratat-o intregii echipe.

La plecare, Shakira a tinut strans la piept ia oferita de Ileana, promitand ca o va pune la loc de cinste in garderoba ei.

Revista COOL GIRL a fost partener media exclusiv pe segmentul ei de public si a beneficiat, alaturi de cateva media selectate cu grija de organizatori (Tabu, Antena 1, Radio 21 si Jurnalul National) de un interviu in exclusivitate cu Shakira.

Cool Girl

Tags: