„Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, pe primul loc în box office-ul românesc

De: Ana Obretin / 07.09.2021, 08:02

Lungmetrajul Marvel “ Shang-Chi și legenda celor zece inele/ Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, de Destin Cretton, o aventură epică ce îl are în centru pe Shang-Chi, cunoscut drept „Stăpânul Kung-Fu” în clasicele benzi desenate, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 789.295 de lei.

Noul film abundă în acțiune, efecte vizuale spectaculoase, aventură și umor și aduce pe marele ecran un erou modern, interpretat de Simu Liu. Acesta lucrează ca valet în San Francisco, ducând o viață aparent banală, care se destramă atunci când un grup de asasini fură un pandantiv pe care i-l dăduse cadou mama sa în copilărie. Shang-Chi se vede atras  spre organizația clandestină a celor Zece Inele și este forțat să se confrunte cu trecutul pe care credea că l-a lăsat în urmă. Din distribuție mai fac parte Awkwafina, Michelle Yeoh, Simu Liu, dar și românul Florian Munteanu.

Poziția a doua în box office-ul românesc este ocupată de o premieră, „După ce ne-am îndrăgostit/ After We Fell”, de Castille Landon, cu Hero Fiennes Tiffin și Josephine Langford. Filmul a avut încasări de 659.608 lei de vineri până duminică.

Cel de-a treilea capitol al francizei „After” o găsește pe Tessa începând un nou capitol captivant din viața ei. Dar, în timp ce se pregătește să se mute la Seattle pentru o slujbă de vis, gelozia lui Hardin și comportamentul lui imprevizibil ajung la un nivel insuportabil și amenință să pună capăt relației lor pasionale. Situația lor se complică atunci când tatăl Tessei se întoarce și ies la iveală dezvăluiri șocante despre familia lui Hardin. În cele din urmă, Tessa și Hardin trebuie să decidă dacă merită să se lupte dragostea lor sau dacă este timpul să meargă pe căi separate.

Podiumul este completat de animația „Luca”, de Enrico Casarosa, cu încasări de 190.030 de lei. În atmosfera superbă a unui oraș de pe Riviera italiană, „Luca” este o poveste despre un băiat care are parte de o vară memorabilă, plină de înghețată, paste și călătorii cu scuterul. Luca împarte toate aceste aventuri cu noul său prieten, Alberto. Însă toată distracția este amenințată de posibilitatea dezvăluirii unui secret foarte bine păstrat: ambii băieți sunt, de fapt, monștri marini.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele românești este completat de „Malignant – Încarnarea răului/ Malignant”, de James Wan (162.561 lei), „Patrula cățelușilor – Filmul/ PAW Patrol: The Movie‟, de Cal Brunker (157.878 lei), „Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună”, de Camelia Popa (128.087 lei), „Dineu cu vecinii de sus/ Sentimental”, de Cesc Gay (127.901 lei), „Eliberează-l pe Guy/ Free Guy”, de Shawn Levy (117.784 lei), „Croazieră în junglă/ Jungle Cruise” , de Jaume Collet-Serra (85.594 lei), și „Familia Crood: Vremuri noi/ The Croods: A New Age‟, de Joel Crawford (62.396 lei).

CITEȘTE ȘI: „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, lider în box office-ul nord-american

Foto: Forum Film