Shannen Doherty „Brenda”, intr-un nou BH 90210

Apropo.ro / 22.07.2008, 14:02
Shannen Doherty, bruneta temperamentala din Beverly Hills 90210 isi va face aparitia din nou in serialul care i-a adus celebritatea.

Shannen Doherty, bruneta temperamentala din Beverly Hills 90210 isi va face aparitia din nou in serialul care i-a adus celebritatea. Shannen, care a interpretat rolul lui Brenda Walsh in serial, a acceptat sa joace alaturi de Jennie Garth si Tori Spelling in noua serie a BH 90210 ce urmeaza a fi filmata.

Tori, al carui personaj era Donna Martin, detine in prezent o afacere, un sot si un copil, declara ca abia asteapta sa joace din nou alaturi de Shannen: "Ma bucur mult de acest rol. Aceasta este probabil cea mai buna veste pe care am primit-o. Toate fetele din serial vor fi emotionate".

Brenda, care in prezent este director de teatru, se va intoarce la West Beverly Hills High School pentru un musical. Producatorul executiv al serialului, Gabe Sachs, neaga ca Shannen si Jennie sunt pregatite sa joace impreuna. El adauga: "Nu exista totusi tensiune. Niciunul dintre personaje nu este batut in cuie insa sper ca totul va fi bine. Nu ma gandesc ca ei au si iesit impreuna la masa sa isi reaminteasca momentele pe care le-au trait in BH 90210".

beverly hills 90210

Shannen a plecat din Beverly Hills 90210, in 1994, si exista zvonuri ca ar fi plecat cu anumiti colegi de echipa. Dupa plecare, Doherty a exclamat ca a fost "mizerabila" in serial.

 

 

Recent Jannie Garth a fost intrebata ce parere are despre aparitia lui Shannen in noua serie, iar aceasta a declarat: "Sunt o fata mare. Pot sa am grija de toate".

Premiera noii serii Beverly Hills 90210 este programata pentru luna septembrie.

 

 

CONCURS: Apropo.ro si Eventim te trimit la Peninsula!


 

Citeste si:

Chris i-a interzis Rihannei sa isi mai arate formele

Chris i-a interzis Rihannei sa isi mai arate formele

Rihanna are interzis de la iubit sa se mai imbrace sumar.

Andrea Marin apare goala intr-o revista pentru adulti

Andrea Marin apare goala intr-o revista pentru adulti

Intr-adevar, Zana Surprizelor a fost fotografiata in sanii goi de paparazzi, in timp ce isi punea sutienul pentru plaja, undeva pe o plaja la Nisa.

Fotografii nud cu rusoaica lui Ronnie Wood

Fotografii nud cu rusoaica lui Ronnie Wood

O serie de fotografii nud ale iubitei chitaristului trupei Rolling Stones, Ronnie Wood (61 ani), au iesit la lumina zilei, spre deliciul paparazzilor.

Jocul zilei

Clipul zilei

Sonny Blonda de la DEX – Ep 6 – Pastarnac
Elimina toti oponentii pe care-i intalnesti! Cuvinte cheie: blonda de la dex video pastirnac
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza