Shia LaBeouf scapă de închisoare

Apropo.ro / 14.09.2014, 07:00
Shia LaBeouf scapă de închisoare
Actorul Shia LaBeouf nu va face închisoare în urma incidentului din luna iunie, când a fost arestat pentru tulburarea liniştii publice într-un teatru din New York.
El a pledat vinovat în faţa judecătorului, care i-a impus o perioadă de probă, sub control strict.
 
Actorul în vârstă de 28 de ani trebuie să fie prezent la toate audierile şi să urmeze un program de tratament de trei luni, potrivit contactmusic.com.
 
Potrivit BBC, Shia LaBeouf a fost arestat pe 27 iunie după ce „a fumat, a strigat la actori şi a folosit un limbaj violent” şi s-a opus forţelor de ordine care au intervenit pentru a-l da afară din sala de teatru din New York, unde vedeta venise să asiste la musicalul „Cabaret”, cu Michelle Williams şi Alan Cumming în rolurile principale.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Judecătoarea Diana Boyar l-a întrebat pe LaBeouf: „Pledezi vinovat pentru că eşti vinovat?”. Actorul a răspuns cu un simplu „da”, fără a face vreun comentariu la plecarea de la tribunal.
 
Actorul american, care a devenit celebru datorită filmelor din seria „Transformers”, a avut mai multe probleme profesionale în ultimul an. În decembrie a fost acuzat de plagiat, scandal în urma căruia a anunţat printr-un mesaj pe Twitter ca se retrage din viaţa publică. „În lumina recentelor atacuri asupra integrităţii mele artistice, mă retrag din viaţa publică”, a scris vedeta pe contul său de Twitter în ianuarie. O lună mai târziu, actorul a părăsit supărat conferinţa de presă organizată cu ocazia lansării peliculei „Nimfomana”, regizată de Lars Von Trier, în care shia LaBeouf are un rol important.
 
Cel mai recent film în care apare pe marile ecrane este „Furia: Eroi anonimi”, în regia lui David Ayer, unde Shia LaBeouf joacă alături de Brad Pitt şi Jason Isaacs, scrie Mediafax. Filmul va avea premiera în România pe 24 octombrie.