Shia LaBeouf se tratează contra dependenţei de alcool

Apropo.ro / 03.07.2014, 12:07
Shia LaBeouf se tratează contra dependenţei de alcool
După ce a fost arestat pe 26 iunie pentru comportamentul turbulent din timpul unei reprezentaţii de pe Broadway, New York, actorul Shia LaBeouf s-a internat într-o clinică pentru a face tratament contra dependenţei de alcool.
Purtătoarea de cuvânt a actorului a spus într-un comunicat că acesta a solicitat  de bunăvoie asistenţă pentru tratarea dependenţei de alcool. 
 
„(Shia, n.r.) a înţeles că faptele sale recente reprezintă un simptom al unor probleme de sănătate mai importante şi a făcut primul pas spre recuperarea atât de necesară”, a declarat Melissa Kates.
 
 
Shia LaBeouf, în vârstă de 28 de ani,  a devenit celebru după rolul lui Sam Witwicky din primele trei filme din seria SF „Transformers”, care s-au bucurat de un imens succes de casă, după cum scrie Mediafax.
 
El  a jucat recent  în cele două lungmetraje „Nimfomana/ Nymphomaniac”, de Lars von Trier şi a ţinut prima pagină a ziarelor în februarie, pentru „actul artistic” bizar de la Festivalul de Film de la Berlin, când a apărut cu o pungă de hârtie pe cap, pe care scria „Nu mai sunt faimos/ I’m Not Famous Anymore”.