Shiloh Jolie-Pitt a împlinit 15 ani și continuă să surprindă prin stilul ei

De: Loredana Toma / 29.05.2021, 08:00

Shiloh Jolie Pitt, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a împlinit 15 ani săptămâna aceasta și, de-a lungul timpului, ea a experimentat mai multe stiluri vestimentare. De mică, Shiloh se îmbrăca mai mult în ținute masculine, iar părinții ei au încurajat-o mereu să poarte ce dorește pentru a descoperi ceea ce îi place cel mai mult. La începutul anului, însă, Shiloh a trecut la un stil mai convențional și mai puțin controversat. 

Într-un interviu din 2010, acordat publicației de modă Vanity Fair, Angelina Jolie preciza că Shiloh explorează ceea ce îi place încă de la vârsta de trei ani: „Vrea să fie băiat. Așa că a trebuit să-i tundem părul. Îi place să poarte haine de băiat. Ea crede că este unul dintre frații ei.”

De la ținute sport supradimensionate la cercei și blugi rupți

La vârsta de 15 ani, stilul personal al lui Shiloh Jolie continuă să evolueze. Dacă, în copilărie, Shiloh purta haine unisex precum tricouri polo, pantaloni scurți și ținute supradimensionate, recent, aceasta a fost văzută cu cercei și blugi rupți și hanorace asortate.

Pe de altă parte, fiica Angelinei Jolie a fost văzută, în repetate rânduri, în cârje, aceasta suferind mai multe operații. Anul trecut, mama ei a precizat că doi dintre copiii săi, Shiloh și Zahara, au fost supuși unor intervenții chirurgicale. Cel două surori sunt foarte apropiate și sunt mereu văzute împreună în public.

Angelina Jolie s-a arătat foarte mândră de relația puternică ce există între toți copiii săi. “Am văzut cum fetele mele renunță la orice pentru a avea grijă una de alta și am observat și dragostea cu care fac lucrul acesta. Le place să știe că sunt de ajutor una alteia”, a mai spus Jolie. Chiar și atunci când Shiloh a fost ajutată de cârje, Zahara a fost văzută, mai tot timpul, alături de ea.

Shiloh, în proces de schimbare a sexului?

De-a lungul vremii, presa a scris că primul copil biologic al fostului cuplu Jolie-Pitt, născută în Namibia ar urma un tratament hormonal pentru schimbarea sexului. De altfel, despre acest lucru a vorbit și Pitt în urmă cu câţiva ani, într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey: „Vrea să îi spunem John sau Peter”. Totuși, în cele mai recente apariții publice, Shiloh pare că a îmbrățișat pe deplin stilul de a se îmbrăca tipic adolescentelor de vârsta ei.

Între timp, încă din 2016, Angelina Jolie și Brad Pitt au fost implicați într-o lungă și costisitoare bătălie în instanță pentru custodia celor șase copii ai lor, Maddox, în vârstă de 19 ani, Pax, în vârstă de 17 ani, Zahara, de 16 ani, Shiloh, de 15 ani, și gemenii de 12 ani Vivienne și Knox. Cei doi au divorțat după ce au fost împreună mai bine de un deceniu și o căsnicie de doar doi ani. Săptămâna aceasta, Brad Pitt a primit custodie comună a copiilor minori împreună cu fosta soție, după ce un judecător a emis o „hotărâre provizorie” în favoarea actorului american.

CITEȘTE ȘI: Angelina Jolie l-a criticat pe judecătorul care decide aranjamentele de custodie cu Brad Pitt

Angelina Jolie, în imagini uluitoare: actrița, fotografiată acoperită de albine vii

Angelina Jolie și Brad Pitt – unul dintre cele mai costisitoare divorțuri de la Hollywood

Foto: Profimedia Images