Romaniţa Iovan, în toată splendoarea la plajă - FOTO

Romaniţa Iovan, siluetă de invidiat la 53 de ani.

Recent, creatorul de modă s-a relaxat împreună cu soţul său, avocatul Iulian Gogan, şi cu fiul ei, Albert, pe plajele din Grecia, unde şi-a expus la soare trupul fără cusur.

Fosta soţie a regretatului Adrian Iovan este foarte atentă la alimentaţia zilnică şi face mult sport. 

Romaniţa Iovan dezvăluie secretul unui fizic de invidiat, la vârsta de 52 de ani. Fosta soţie a regretatului Adrian Iovan este foarte atentă la alimentaţia zilnică şi face mult sport. Însă, are şi un viciu: nu poate renunţa la cafea.

Romaniţa Iovan dezvăluie secretul unui fizic de invidiat, la 52 de ani
„Mănânc mai mult legume, fructe şi peşte. Îmi iau zahărul din fructe. Nu mănânc foarte des dulciuri şi nu sunt o gurmandă. Când a fost sezonul de fructe mâncam un kilogram de struguri pe zi, acum aştept cireşele. Meniul meu este compus dimineaţa din seminţe, de in, de floarea soarelui, cu lapte de cocos, ovăz sau de orez. Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fără zahăr. E un ritual, sunt obsedată să pun în ceşcuţe. Nu beau alcool şi nu fumez, dar cafeaua o ador. Un alt truc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol. Argintul purifică apa, busuoicul are şi el un rol. E o povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta. Fac şi sport, dar acasă. În jumătate de oră fac o mie de abdomene, câteva exerciţii cu mâinile şi câteva cu picioarele şi nu exagerez! Nu este foarte greu dacă respiri”, a spus Romaniţa Iovan

Vezi galeria foto (Facebook)

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații