Şi-a împlinit cel mai mare vis după MasterChef! Petru Buiuca îşi lansează propria emisiune culinară

Apropo.ro / 15.03.2015, 10:00
Şi-a împlinit cel mai mare vis după MasterChef! Petru Buiuca îşi lansează propria emisiune culinară
Titlul de “primul MasterChef al României” a reprezentat pentru Petru Buiuca mult mai mult decât o diplomă şi un cec de 50.000 de euro.
Acesta a fost momentul în care tânărul originar din Constanţa a demonstrat unei ţări întregi că visele pot deveni realitate, atunci când crezi suficient de tare în ele.  Totodată, a înţeles că locul lui este în faţa oamenilor, iar menirea lui – aceea de a împărtăşi din talentul şi pasiunea lui pentru bucătărie. 
 
 
Astfel, în cei doi ani şi jumătate care au trecut de la celebrul concurs culinar, Petru a continuat să îşi surprindă publicul cu reţete care mai de care mai savuroase, dar şi cu show-uri culinare de primă mână. Acum, a venit momentul ca tânărul bucătar să le facă o surpriză de proporţii fanilor: îşi lansează propria emisiune culinară, chiar pe site-ul său. De acum, cei care îl îndrăgesc pe Petru Buiuca vor putea să îl urmărească în elementul său şi să descopere alături de el tainele bucătăriei şi frumuseţea gătitului.
 
 
“Mi-am dorit de mult timp un astfel de proiect şi nu pot decât să mă bucur că s-a materializat. Sunt copleşit de simpatia pe care publicul din România mi-o arată, iar acesta este modul meu de a le mulţumi celor care mă susţin pentru că au fost întotdeauna alături de mine. Ceea ce veţi vedea este rezultatul muncii unei întregi echipe, căreia vreau să îi mulţumesc că a crezut în visul meu şi a făcut ca Wow Kitchen să devină realitate. Pentru mine, gătitul înseamnă pasiune, dăruire şi relaxare şi îmi doresc ca asta să simţiţi şi voi, cei care mă veţi urmări. Sper să vă placă şi să vă aducă zâmbetul pe buze!”, a declarat Petru Buiuca.