Si salvamarii au probleme cu banii!

Apropo.ro / 14.07.2008, 12:19
Si salvamarii au probleme cu banii!
Salvamarii sunt nemultumiti de intarzierea foarte mare cu care Guvernul aloca banii pentru acest serviciu si ameninta cu greva generala.

Salvamarii de pe litoral, cu exceptia celor din statiunea Mamaia, au anuntat ca vor intra, de marti, in greva japoneza, nemultumiti ca pana in prezent nu si-au primit banii pentru salarii datorati de Guvern.

Pe timpul grevei japoneze, ei vor asigura serviciul de salvare, insa vor purta o banderola alba pe brat si vor cobori pavilioanele in berna.

Singura statiune care nu are probleme de acest gen este Mamaia, unde autoritatile locale au finantat serviciile de salvamari, banii urmand sa fie recuperati la rectificarea de buget.

Citeste despre greva salvamarilor la Mediafax

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Cosul zilnic in imagini

Cosul zilnic in imagini

Imagineaza-ti ca esti invitat la masa de 30 de familii, din 24 de tari diferite! Imagineaza-ti ca faci cumparaturi, gatesti si maninci alaturi de membrii acestor familii!…

Cea mai scumpa traducere din istoria Bucurestiului

Cea mai scumpa traducere din istoria Bucurestiului

„Strategia antizgomot”, pentru care Bucurestiul a platit aproximativ 1,5 milioane de euro, cuprinde mai multe harti care analizeaza zgomotul din oras si masur…

Videanu a fost uitat repede de fostii angajati

Videanu a fost uitat repede de fostii angajati

Instalarea lui Sorin Oprescu in fotoliul de edil-sef al Capitalei are un efect neasteptat: oportunisti, functionarii primariei se leapada de afacerile cu bani publici fav…

Jocul zilei

Clipul zilei

Ed,Edd n Eddy wheel of fury Blonda de la DEX – Ep. 5 – Peltea
Ai grija sa ramai intreg la finalul rundei Cuvinte cheie: blonda de la dex video
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza