“Singur Cook”! Andrei Aradits îşi lansează emisiune culinară din propria bucătărie

Apropo.ro / 23.09.2014, 13:23
“Singur Cook”! Andrei Aradits îşi lansează emisiune culinară din propria bucătărie
Juratul de la “Te cunosc de undeva!”, Andrei Aradits, îşi lansează, din 25 septembrie, blogul culinar şi prima emisiune de divertisment în bucătărie.
Este vorba despre un proiect online ce va cuprinde un serial cu mai multe episoade de câte 10-15 minute fiecare, care prezintă într-un mod amuzant cum artistul învaţă să gătească după reţete dificile, în contrapartidă cu un bucătar profesionist.
 
“Vreau să învăţ să gătesc eu. Ăsta e un blog cu peripeţii din bucătărie… cu aragazul meu vechi şi cu lingura mea de lemn”, spune Andrei.
 
Serialul său culinar este difuzat de platforma www.singurcook.ro, iar filmările au fost realizate după standardele şi rigorile televiziunii în bucătăria actorului dintr-un apartament din cartierul Colentina. 
 
 
Foto: PR Antena 1
 
 
Ideea a pornit mai demult, când prietenii se amuzau pe seama sa, atunci când încerca să facă nişte jonglerii culinare care îi depăşeau cunoştintele şi potenţialul tehnologic. „Ne-am gândit atunci ce tare ar fi o emisiune în care să vezi şi rateurile, că prea le iese totul frustrant de perfect ăstora de la televizor. Ideea originală nu stă în structura formatului. Toată lumea găteşte peste tot. Originalitatea stă mai degrabă în perspectiva abordării. Emisiunile de cooking sunt de obicei didactice. Cineva > te învaţă pe tine spectator, care nu ştii. Eu nu ştiu, mă împiedic, mi-e greu, eu vreau să învăţ… şi asta mi se pare o aventură nostimă”, mai spune Aradits. 
 
Cu toate astea, Andrei este recunoscut pentru felul cum pregăteşte ciocolata de casă, preparat cu care îşi răsfaţă colegii de la “Te cunosc de undeva!”, dar şi lasagna, tortul de bezea, dorada cu piper verde, tartarul de ton sau cozonăceii melci. Şi, ca oricărui pasionat de arta culinară, îi place să şi mănânce.
 
 
Foto: PR Antena 1
 
 
“Mănânc coaste, mămăligă, peşte, mazăre, pizza, îngheţată, ghiveci, paprikas sau hamburger. Nu-mi plac urzicile şi brocolli. Dintre toate cele făcute de mine, cel mai mult îmi plac coastele de porc. Mănânc până mi se face rău…”, mai spune el. 
 
Prima emisiune cu Andrei la cratiţă va putea fi urmărită din 25 septembrie, pe www.singurcook.ro