Sofia Vergara l-a cucerit pe cel mai râvnit burlac din 2014

De: Cătălina Matei / 08.07.2014, 10:21
Sofia Vergara l-a cucerit pe cel mai râvnit burlac din 2014
Nici nu a fost bine declarat cel mai dorit celibatar din lume, că Joe Manganiello are deja o iubită, pe celebra Sofia Vergara. Starul din “True Blood” şi cel mai bine plătită actriţă din serialele TV formează cel mai nou cuplu de la Hollywood.

Conform site-ului femalefirst.co.uk, actriţa din serialul american ”ModernFamily” i-a căzut cu tronc celui mai dorit burlac din 2014, aşa cum a fost desemnat Joe Manganiello de către revista People. De altfel, actorul a declarat pentru Us Weekly, în urmă cu câteva săptămâni, că Sofia este femeia ideală: “Îmi plac fetele care fac genuflexiuni. Îmi place un posterior. Sofia Vergara, asta e. Are acea chestie latină. Are posterior, are forme, are o faţă frumoasă, păr frumos, pur şi simplu superbă. Şi este irascibilă!”.

Foto: Hepta

Se pare că dorinţa actorului din “True Blood” s-a transformat în realitate căci cei doi au fost surprinşi împreună într-o cafenea din Louisiana, după ce au petrecut în doi weekend-ul dedicat Zilei naţionale a Statelor Unite.

După cum a declarat unul dintre clienţii cafenelei, citat de Us Weekly, cei doi păreau a se înţelege de minune. “Sunt la începutul relaţiei, abia încep să se cunoască şi se distrează împreună”, a precizat sursa respectivă.

Foto: Hepta

Sofia Vergara în vârstă de 41 de ani a fost declarată cel mai bine plătită actriţă de televiziune în 2013, pentru rolul său din serialul de comedie „Modern Family”. Veniturile sale au fost estimate de revista Forbes la 30 de milioane de dolari, însă a obţinut câştiguri substanţiale şi după ce şi-a înfiinţat propria linie vestimentară, propria linie de produse pentru îngrijirea casei, comercializate de lanţul de magazine Kmart, şi a încheiat contracte avantajoase cu branduri celebre precum Diet Pepsi şi CoverGirl.