Sofia Vicoveanca: „Băieţii mă cereau de nevastă de la a doua întâlnire”

De: Nicoleta Nicolae / 10.04.2015, 21:00
Sofia Vicoveanca: „Băieţii mă cereau de nevastă de la a doua întâlnire”
Oana Turcu şi Sofia Vicoveanca se pregătesc de Paşte: vopsesc ouă în mod tradiţional şi stau la poveşti de viaţă în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu” difuzată de Antena Stars de la 16.00.

Îndrăgita artistă este înnebunită după parfumuri şi are o colecţie de peste 200 de sticluţe. Cea care a cucerit milioane de oameni cu vocea ei spune că nu s-a considerat niciodată frumoasă. „Eu nu sunt frumoasă, nu am fost niciodată. În tinereţe oglinda era duşmanul meu. Dar eram plăcută. Băieţii mă cereau de nevastă la a doua întâlnire, asta mă supăra, voiam şi eu să mă plimb, să mă cert, nu să mă ceară repede de nevastă. Nu m-am vrut niciodată mireasă tocmai pentru că eu nu mă consideram frumoasă. Acum, când văd poze din tinereţe cu mine… parcă nici de aruncat nu eram”, mărturiseşte Sofia Vicoveanca. La un moment dat, interpreta a fost convinsă că nu va avea niciodată un copil. „De disperare că nu rămâneam însărcinată, am vrut să adopt o fetiţă, dar, deşi eram primii pe listă, nu mi-au dat, şi la o lună am rămas însărcinată”, povesteşte artista.   

În aceeaşi ediţie a emisiunii, chef Cătălin Scărlătescu recunoaşte că pasiunea pentru gătit l-a împiedicat într-o oarecare măsură să aibă o relaţie. „Am iubit-o pe una toată viaţa mea: bucătăria. Din cauza ei nu am putut să am şi eu o relaţie, să mă căsătoresc. Stăteam prea mult cu bucătăria. Femeile nu sunt atât de materialiste cum par. Ele vor stabilitate, iar eu nu pot oferi asta, sunt mereu plecat”, declară juratul de la „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”.