Sore, Nicole Cherry şi Andrei Leonte, invitaţi la “O dată-n viaţă”

Apropo.ro / 03.04.2015, 08:00
Sore, Nicole Cherry şi Andrei Leonte, invitaţi la “O dată-n viaţă”
Surprinsă plăcut de seriozitatea şi bucuria cu care reprezentanţii generaţiei tinere a muzicii pop-dance româneşti au intrat în rolurile de păstrători ai tradiţiei şi folclorului, Iuliana Tudor a ales ca, şi în această săptămână, “O dată-n viaţă” să aducă în faţa telespectatorilor tineri artişti al căror succes a depăşit graniţele ţării. Alături de ei, aşa cum ne-a obişnuit deja, trei dintre cele mai mari nume ale muzicii populare autohtone.
Emisiunea prezentată de Iuliana Tudor  poate fi urmărită vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.
 
 
A debutat la 10 ani, în emisiunea “Ploaia steluţelor” de la TVR 1, interpretând-o pe Natalia Oreiro. De atunci, a jucat în două dintre cele mai apreciate seriale pentru tineri din România şi s-a lansat în muzică, urmând atât o carieră solo, cât şi alături de colegii din Lala Band. Sore Mihalache, una dintre cele mai iubite artiste ale momentului, vine pe 3 aprilie la “O dată-n viaţă”, unde va reprezenta Oltenia, alături de Maria Dragomiroiu.
 
Abia îşi făcuse Cartea de identitate când deja îşi cânta „amintirile” („Memories”), piesă ce a făcut înconjurul lumii pe Internet, adunând milioane de vizualizări. Vineri seară, Nicole Cherry îmbracă portul popular, pentru a arăta lumii întregi că poate aborda cu succes şi alt gen muzical. Alături de Maria Butaciu, vineri seară, Nicole va susţine zona Ardealului.
 
Câştigătorul primei ediţii X Factor din România, Andrei Leonte şi-a încercat norocul şi la selecţia naţională Eurovision, unde a fost foarte apreciat de fani. Vasluian prin naştere, Andrei se va bucura de compania Danielei Condurache, pe 3 aprilie, la “O dată-n viaţă”, alături de care va cânta şi va dansa moldoveneşte.
 
Ansamblul „Maria Tănase” din Craiova completează tabloul de vineri, asigurându-ne că vom vedea, şi în această ediţie, dansuri unul şi unul.
 
Emisiunea de divertisment “O dată-n viaţă” este unul dintre cele mai îndrăgite programe ale TVR, gândit de regretatul Titus Munteanu.