Sorin Bontea. APROPO, azi am chef de…

De: Cătălina Matei / 28.07.2014, 12:38
Sorin Bontea. APROPO, azi am chef de…
O tură cu rolele prin parc? Sună bine! O îngheţată cu aromă de mango şi topping de caramel? Yammiii! O după-amiază, în şezlong, la malul mării? De vis! Un salt cu paraşuta? Palpitant! O ieşire cu prietenii la bere, în Centrul Vechi? Minunat! Hai să vedem de ce au chef azi vedetele noastre…

Până când va începe să filmeze pentru emisiunea ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, care se va difuza din toamnă la Antena 1, chef Sorin Bontea profită din plin de orice moment liber pe care îl are. Iar printre activităţile sale preferate, care îl relaxează pe deplin, se numără şi plimbarea prin parc alături de căţelul familiei, Snoop.   

Foto: arhiva personală

“Azi am chef să… ies la plimbare cu căţelul nostru, Snoop. E un Beagle foarte simpatic, pe care l-am cumpărat la insistenţele fetiţei noastre, Miruna, iar numele i-a fost dat de fiul nostru, Iulian, care este fan Snoop Dog. Miruna era bolnavioară când l-a primit, însă a uitat de toate când l-a văzut în casă. Acum şi-a luat în serios rolul de stăpână a lui Snoop şi are foarte mare grijă de el”, ne-a povestit chef Sorin Bontea.