Sorin Bontea nu scapă de gătit nici în vacanţă

De: Cătălina Matei / 14.08.2014, 09:47
Sorin Bontea nu scapă de gătit nici în vacanţă
Juratul de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, emisiune care va începe la Antena 1 din această toamnă, recunoaşte că deşi nu obişnuieşte să gătească acasă, de câte ori pleacă în vacanţă este rugat de familie şi prieteni să îi răsfeţe cu bucate gătite chiar de el.

Aşa se face că şi vara aceasta, aflat în concediu prin ţară, chef Bontea nu a scăpat de cratiţă.

“Am plecat cu familia şi câţiva prieteni la munte, nouă ne place mult să călătorim prin ţară şi, ori de câte ori avem ocazia, alegem câte o destinaţie nouă. Anul ăsta i-am răsfăţat, printre altele, cu o tocăniţă de mistreţ, pe care am gătit-o la ceaun, în aer liber”, povesteşte Sorin Bontea.

Foto: arhiva personală

Juratul de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” mărturiseşte că imediat după excursia la munte a ajuns pe litoral, în Vama Veche, acolo unde îi place de fiecare dată să meargă pentru a face plajă şi pentru a găti preparate pescăreşti.

Foto: arhiva personală

“Sunt un împătimit al mâncărurilor pe bază de peşte şi de câte ori merg la pescuit gătesc ceea ce prind, de la ciorbă de peşte, la saramură sau peşte făcut în pergament, la grătar. Iar în Vamă, dacă ajungeţi, vă recomand fructe de mare şi rapane. Aşa că, după cum vedeţi, în vacanţă nu reuşesc să stau departe de cratiţă”, a încheiat chef Bontea.