Soţia lui Kamara face decoraţiuni pentru bradul de Crăciun

Apropo.ro / 23.12.2014, 09:00
Soţia lui Kamara face decoraţiuni pentru bradul de Crăciun
Oana, soţia lui Kamara, a decis că anul acesta va împodobi bradul cu decoraţiunile create chiar de ea. Iată şi ce a ieşit!

Oana Kamara s-a apucat de făcut decoraţiuni de sărbători. Soţia cântăreţului Kamara vrea ca bradul de Crăciun să fie unul special anul acesta, iar din acest motiv a încercat din răsputeri să creeze decoraţiuni unicat, şi la modă, scrie Click

A adunat materiale speciale, panglici colorate, mărgele şi alte accesorii şi a creat obiecte pe care chiar le-ar putea scoate la vânzare.

globuri

„Este un hobby pe care l-am descoperit recent. Recunosc că îmi face mare plăcere să muncesc la aceste globuri. Iniţial nu ştiam cum vor ieşi, aşa că nu am comandat prea mult material. Am făcut şase astfel de globuri şi mai am de lucru. Bradul încă aşteaptă să fie îmbodobit. Este o treabă serioasă care mă solicită. Lucrez aproximativ jumătate de oră la o singură decoraţiune şi o fac atunci când mă lasă Leon (n.r. fiul ei şi al lui Kamara)”, ne-a povestit Oana.

Kamara, mândru de rezultatul muncii soţiei sale, a postat pe Facebook câteva poze cu decoraţiunile acesteia. „Soţia mea, multitalentată şi iubită şi frumoasă şi deşteaptă e în plin de proces de creaţie. Am intrat în laboratorul ei şi iată ce am găsit”, a scris Kamara.