Speak, Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge, coregrafie pe ghete de kangoo jumps la „Dansează printre stele”

Apropo.ro / 10.11.2014, 08:00
Speak, Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge, coregrafie pe ghete de kangoo jumps la  „Dansează printre stele”
Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge, Speak şi Cocuţa şi Muneer şi Stela Domniţanu au dat pentru câteva ore pantofii de dans pe ghetele de kangoo jumps.
Asta s-a întâmplat săptămâna aceasta, când concurenţii au vrut să iasă din rutină şi să încerce şi un alt tip de mişcare, pe lângă zecile de ore de dans. Cele trei perechi au îmbinat astfel utilul cu plăcutul, s-au distrat, pentru că unii dintre concurenţi nu au mai încălţat până acum astfel de ghete şi şi-au crescut rezistenţa pentru maratonul în paşi de rock’n’roll pe care îl vor avea de câştigat în ediţia de mâine, 11 noiembrie, a emisiunii „Dansează printre stele”. 
 
 
 
 
Chiar dacă pentru mulţi a fost pentru prima dată când au practicat acest sport, instructorul Diana Ştirbu nu a avut milă şi a realizat o coregrafie foarte dificilă şi solicitantă. Speak a fost mirat de cât de intens este antrenamentul, dar apoi nu mai voia să plece din sală. Cu toate că el, Muneer şi Petrişor erau iniţial sceptici că nu vor găsi ghete pe măsurile lor, odată urcaţi pe ele s-au distrat de minune.