“Blonda lui Iri” şi Adrian Cristea sunt “fuck buddies”. Dezvăluiri picante din dormitor!

  • 15.01.2014
  • ● Vizualizări: 598

Mariana Roşca a avut o relaţie strict sexuală anul trecut, prin octombrie, cu Adrian Cristea.
"Blonda lui Iri", aşa cum a fost supranumită Mariana Roşca, a făcut dezvăluiri incendiare, în seara aceasta la WOWbiz.


Mariana nu s-a sfiit să dea detalii legate de prima noapte de amor.

"M-am dus, am luat o sticlă de vin, m-a primit pe întuneric , doar cu lumina televizorului, în şort şi în tricou. Am înnoptat la el. A fost înfocată. Eu eram în draci şi în pofte, el întotdeauna în pofte.  Obiectul muncii e... ok. Chiar i-am spus după actul sexual: «Acum o înţeleg pe Bianca de ce trage la tine». Ne vedeam de două ori pe lună", a mai spus Mariana Roşca.

Relaţia s-ar fi încheiat în urmă cu două zile, luni, când s-au certat. "I-am zis că dacă vrea să fie cu Bianca, eu vreau să fiu cu Victor", a povestit ea, care a continuat: "M-am trezit luni dimineaţă cu un cauciuc spart. Nu cred că a fost el, dar coincidenţa a fost prea mare. N-a ştiut să fie domn până la capăt. Poate dacă mi-ar fi spus: «Maricico, mă însor», ar fi fost altceva".

"El se întâlnea cu mai multe femei, nu doar cu mine. Nu dau nume, dar ştiu cu cine. Are sentimente pentru Bianca. Sau o obsesie".

Concluzia Marianei Roşca a fost că Adrian Cristea este foarte pornit împotriva lui Victor Slav. "Mi-a zis că vrea să ne ... şi pe el, şi pe mine", a punctat blonda.
 

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații