Ce i-a lipsit Stelei ca sa castige la Istanbul? Comenteaza aici

Apropo.ro / 13.08.2008, 23:46
Ce i-a lipsit Stelei ca sa castige la Istanbul? Comenteaza aici
Steaua a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputata la Istanbul impotriva echipei Galatasaray, meci ce a contat pentru prima mansa din turul al III - lea preliminar al Ligii Campionilor.

Steaua a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputata la Istanbul impotriva echipei Galatasaray, meci ce a contat pentru prima mansa din turul al III – lea preliminar al Ligii Campionilor.

Ros-albastri au fost intampinati pe Ali Sami Yen intr-o atmosfera infernala, dar au reusit sa ii calmeze repede pe turci dupa ce in primele 13 minute reusisera sa inscrie deja de doua ori in poarta gazdelor.

Mai intai Dayro Moreno, in minutul 4, iar apoi Banel Nicolita, in minutul 13, au redus tribunele la tacere.

Insa, turcii au revenit rapid in joc prin Nonda, care a reusit sa reduca din diferenta in minutul 19, dupa ce a reluat in plasa din mijlocul careului in urma unei centrari de pe stanga a lui Hakan Balta.

Pana la pauza, acelasi Nonda a fost foarte aproape si de golul al doilea in minutul 40, cand doar reflexul de exceptie al lui Zapata l-a oprit.

Imediat dupa pauza, elevii lui Skibbe au iesit mai montati de la cabine si au reusit egalarea in minutul 48, prin acelasi Nonda care a reluat cu capul din 7 metri balonul centrat de pe stanga de Arda Turan.

Partida s-a incheiat 2-2 , chiar daca dupa primul sfert de ora se parea ca stelistii au meciul in mana, dar pastreaza totusi prima sansa la calificare, gratie golurilor marcate in deplasare.

Ce i-a lipsit Stelei pentru a castiga la Istanbul?

Care sunt sansele Stelei de a merge din nou in Liga Campionilor?

Ai ramas impresionat de columbianul Toja?

Comenteaza aici
argumentele tale

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Becali a ironizat transferul brazilianului Julio Cesar la Dinamo

Becali a ironizat transferul brazilianului Julio Cesar la Dinamo

Gigi Becali nu a parut deloc deranjat de ultima achizitie a dinamovistilor, Julio Cesar – fost campion al Europei cu Real Madrid, si a comentat intr-un stil ironic …

Stii fotbal? Trimite pronosticuri corecte si castiga o minge de fotbal

Stii fotbal? Trimite pronosticuri corecte si castiga o minge de fotbal

Concursul de pronosticuri organizat de Apropo.ro, in care se se poate castiga o minge de fotbal, continua si in etapa a IV -a a Ligii I.

Mutu a marcat, iar Fiorentina e cu un pas in grupele Ligii Campionilor

Mutu a marcat, iar Fiorentina e cu un pas in grupele Ligii Campionilor

Adrian Mutu a marcat primul gol al partidei, castigate cu 2-0 de Fiorentina, din turul III prelimicar al Ligii Campionilor disputata impotriva Slaviei Praga. Mutu a …

Dinamo a transferat un brazilian care a jucat la Real Madrid si AC Milan

Dinamo a transferat un brazilian care a jucat la Real Madrid si AC Milan

Dinamo a mai dat o lovitura pe piata transferurilor, reusind sa il aduca in Stefan cel Mare pe Julio Cesar, jucator ce a evoluat in cariera la echipe precum Real Madrid …

Jocul zilei

Clipul zilei

Orbit Runner Indemanare extrema
Joc logic in care tu controlezi soarele si planetele care il orbiteaza Cuvinte cheie: badminton joc superb concurs competitie palete fluture
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza