Steaua sau Galatasaray? Cine va sta la „masa bogatilor”?

Apropo.ro / 27.08.2008, 10:35
Steaua sau Galatasaray? Cine va sta la
Turcii au venit la Bucuresti decisi sa transeze in favoarea lor calificarea in grupele Ligii Campionilor.

Turcii au venit la Bucuresti decisi sa transeze in favoarea lor calificarea in grupele Ligii Campionilor.

Tehnicianul Michael Skibbe a declarat ca echipa sa este mult mai pregatita decat in meciul tur si va arata o alta fata in partida din aceasta seara.

"Suntem mult mai bine pregatiti fata de meciul de la Istanbul si am venit aici sa ne calificam. Spun ca ne vom califica, pentru ca am invatat din greselile din tur si le-am remediat in mare masura", a spus Skibbe la conferinta de presa.

Din cate se pare, turcii vor fi sustinuri pe Ghencea de aproximativ 1.400 de suporteri, acestia facandu-si simtita prezenta inca de la aterizarea echipei pe aeroportul Henri Coanda, acolo unde au facut o galagie de nedescris.

De cealalta parte, Steaua va fi incurajata de peste 23.000 de suporteri din tribune si de alte cateva milioane din fata televizoarelor.

Marius Lacatus s-a hotarat sa trimita in teren un prim 11 ofensiv pentru a pune presiune pe turci, care sunt nevoiti sa inscrie pentru a spera la calificare.

"Lacatus s-a consultat si cu Mirel Radoi si a spus ca Steaua va face un joc ofensiv. Nu e bine sa ii lasam pe ei sa joace, ca vor fi probleme. Eu stiu echipa acum ca mi-a spus-o Lacatus. Cu Ovidiu Petre si Radoi la mijloc, Steaua nu e o echipa ofensiva. Radoi va juca in defensiva", a spus finantatorul Stelei, Gigi Becali.

Cine se califica in grupele Ligii Campionilor?

Ce echipa ai trimite in teren daca ai fi in locul lui Lacatus?

Comenteaza aici argumentele tale

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Lacatus pune tunurile pe turci

Lacatus pune tunurile pe turci

Marius Lacatus a decis sa foloseasca o formula ofensiva in meciul din aceasta seara contra celor de la Galatasaray. Tehnicianul Stelei ii va folosi in formula de start …

Turcii sunt siguri ca vor elimina Steaua si l-au transferat pe Milan Baros

Turcii sunt siguri ca vor elimina Steaua si l-au transferat pe Milan Baros

Milan Baros a semnat un contract pe trei ani cu clubul Galatasaray, a anuntat, marti, gruparea turca, pe site-ul oficial. Fotbalistul ceh al echipei Olympique Lyon este …

Borcea i-a dat un ultimatum lui Rednic

Borcea i-a dat un ultimatum lui Rednic

Cristi Borcea continua sa puna presiune pe tehnicianul lui Dinamo, care este obligat de conducerea alb-rosilor sa cucereasca titlul de campioana in Liga I. Presedintele …

Jocul zilei

Clipul zilei

Filler Balci de balci!
Scopul este de a umple 2/3 din harta cu bile, ferindu-te de cele miscatoare. Cuvinte cheie: balci arges tv tigani distractie mici bere
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto