Egal in Cupa UEFA intre liderii din Liga I si Bundesliga

Apropo.ro / 19.09.2008, 10:31
Egal in Cupa UEFA intre liderii din Liga I si Bundesliga
Unirea Urziceni a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul in compania formatiei germane SV Hamburg.

Unirea Urziceni a debutat cu o remiza in cupele europene, dupa ce a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut in deplasare, in compania formatiei germane SV Hamburg, in prima mansa a turului I al Cupei UEFA.

Unirea, liderul surpriza din Liga I a dovedit ca poate juca de la egal la egal cu echipa de pe primul loc din Bundesliga, ialomitenii depasindu-si cu mult statutul de outsider.

Rezultatul de aseara le poate da sperante jucatorilor ialomiteni, care pot produce o mare surpiza in meciul de peste doua saptamani in cazul in care se vor califica in grupele Cupei UEFA.

Dan Petrescu a declarat, la finalul meciului, ca favorita pentru calificare ramane formatia germana.

"A fost un meci excelent, echipa mea si-a creat numeroase ocazii de gol si meritam sa inscriem cel putin o data, dar imprecizia la ultima pasa ne-a costat. Nu pot spune ca e un rezultat istoric, era istoric daca invingeam. Totusi, este un rezultat foarte bun, care ne tine in cursa pentru calificare. Favorita este insa tot Hamburg, o echipa care are experienta europeana cu mult superioara noua", a spus Dan Petrescu.

SV Hamburg: 1. Rost – 20. Demel, 4. B. Reinhardt, 2. Alex Silva, 7. Jansen (3. Atouba ’86) – 14. Jarolim, 8. De Jong – 15. Trochowski, 27. Thiago Neves (21. Pitroipa ’60), 11. Olici (10. Petrici ’64) – 9. Guerrero.
Antrenor: Martin Jol.

Unirea Urziceni: 1. G. Arlauskis – 16. E. Nicu, 6. Galamaz, 4. Mehmedovici, 23. Bordeanu – 8. T. Balan (5. Todoran ’81), 25. Paduretu, 10. Mara, 32. Apostol – 11. Onofras (17. Burns ’90+3), 7. Bilasco (15. Danalache ’89).
Antrenor: Dan Petrescu.

Imagine: Mediafax Foto

 

Citeste si:

Rezultate modeste pentru echipele romanesti in Cupa UEFA

Rezultate modeste pentru echipele romanesti in Cupa UEFA

Apropo.ro va prezinta rezultatele inregistrate in partidele disputate in prima mansa a turului I al Cupei UEFA. Marti: Hertha Berlin (Germania) – St. Patrick’s…

Rapidul a fost

Rapidul a fost "muscat" de nemtii de la Wolfsburg

Rapid a pierdut, cu scorul de 0-1 (0-1), meciul sustinut in deplasare, in compania formatiei germana VfL Wolfsburg, in prima mansa a turului intai al Cupei UEFA….

Dinamo s-a facut de ras in fata unor NECunoscuti

Dinamo s-a facut de ras in fata unor NECunoscuti

Echipa din Stefan cel Mare a pierdut lamentabil, scor 0-1, in fata celor de la NEC Nijmegen, o formatie care participa pentru a treia oara in istorie intr-o competitie…

Culio, in topul celor mai buni jucatori din Liga Campionilor

Culio, in topul celor mai buni jucatori din Liga Campionilor

Publicatiile Gazzetta dello Sport si Marca au lansat un sondaj comun pentru desemnarea celui mai bun jucator al primei etape a Ligii Campionilor, iar mijlocasul …

Jocul zilei

Clipul zilei

The Rise of a King Houdini al cateilor
Trebuie sa demonstrezi ca viitorul sot al printesei Leana este vinovat… Cuvinte cheie: evadare funny caine animal
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza