Gigi Becali l-a facut de ras pe Goian in fata colegilor (VIDEO)

Apropo.ro / 16.07.2008, 11:05
Gigi Becali l-a facut de ras pe Goian in fata colegilor (VIDEO)
Gigi Becali s-a enervat in momentul in care l-a vazut pe Goian suparat in cantonamentul din Austria si a inceput sa il certe in fata colegilor de la Steaua.

Inainte de meciul dintre Steaua si Besiktas, Gigi Becali i-a vizitat pe jucatorii sai pentru a-i motiva pentru partida care urma, dar in momentul in care in care l-a zarit pe Goian suparat, s-a enervat si a inceput sa il certe de fata cu ceilalti colegi.

"Ce, ma, esti bosumflat? Esti suparat? Nu vezi ca nu vrea sa te ia nimeni? Degeaba vrei tu sa pleci”, au fost primele cuvinte ale lui Becali la adresa lui Goian, care a continuat : "Cand te-am luat de la Bacau a fost bine!? Ce, nu-ti iei salariul aici? Am vrut sa te dau in Anglia, dar a picat… Ce, voiai sa pleci gratis? Eu vin sa te salut si tu nici nu ma bagi in seama?", i-a mai reprosat Becali.

Goian a avut un singur raspuns pentru patront. "Consider ca am muncit la Steaua", a spus "Goe", care a primit imediat replica din partea finantatorului Stelei: "Am vrut sa te dau in Anglia, dar daca nu s-a putut… Uite! Nu o sa iti zic ca nu ai plecat ca am inventat eu treaba cu TVA-ul. O sa te duci in Ucraina, dar crezi ca o sa fie mai bine acolo?", au fost ultimele cuvinte ale lui Becali la adresa lui Goian.

Partida amicala impotriva turcilor s-a incheiat cu victoria ros-albastrilor, scor 1-0, prin golul marcat de Radoi, dintr-un penalty obtinut de Banel Nicolita.

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Olaroiu il refuza pe prietenul Gigi

Olaroiu il refuza pe prietenul Gigi

Chiar daca finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, a declarat ca in cazul in care Lacatus va pleca de la Steaua il va aduce ca antrenor pe Cosmin Olaroiu, cel din urma…

Ronaldinho a devenit

Ronaldinho a devenit "diavol milanez"

AC Milan a anuntat ca a ajuns la un acord cu FC Barcelona pentru transferul atacantului brazilian Ronaldinho, care urmeaza sa semneze un contract pe trei sezoane cu …

Ganea a sarit la gatul lui Uhrin

Ganea a sarit la gatul lui Uhrin

Ionel Ganea l-a atacat pe antrenorul sau de la Poli timisoara, Dusan Uhrin jr, dupa ce acesta a spus ca nu mai are nevoie de serviviile atacantului si l-a pus pe lista de…

19.000 de euro, un bilet la ceremonia de deschidere a JO

19.000 de euro, un bilet la ceremonia de deschidere a JO

Un suporter a platit suma record de 19.000 de euro pentru achizitionarea unui bilet la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing, China, informeaza…

Jocul zilei

Clipul zilei

Emo Shooting Blonda de la DEX – Ep. 5 – Peltea
Loveste cu YO-YO-ul cati mai multi emo kids Cuvinte cheie: blonda de la dex video
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto