Rapidul a fost „muscat” de nemtii de la Wolfsburg

Apropo.ro / 19.09.2008, 09:42
Rapidul a fost
Rapid a pierdut, cu scorul de 0-1 (0-1), meciul sustinut in deplasare, in compania formatiei germana VfL Wolfsburg.

Rapid a pierdut, cu scorul de 0-1 (0-1), meciul sustinut in deplasare, in compania formatiei germana VfL Wolfsburg, in prima mansa a turului intai al Cupei UEFA.

Giulestenii nu s-au regasit nici in fata nemtilor de la Wolfsburg, care printr-un joc bine organizat, au stiut sa profite de spatiile din apararea Rapidului.

Pardo a fost cel mai bun om al giulestenilor, spalandu-si astfel pacatele din Liga I.

Grafite a marcat pentru VfL Wolfsburg din penalty, in minutul 45, dupa o interventie in careu a lui Cesinha, singurul gol al partidei.

Chiar daca echipa sa a pierdut, Jose Peseiro este increzator in posibilitatea echipei sale de a intoarce rezultatul in retur.

"Am jucat prost, nu am contat in atac. Sansele de calificare sunt acum de 60 la suta pentru Wolfsburg si 40 la suta pentru noi. Dar eu cred ca vom bate cu 2-0 la Bucuresti”, a declarat Jose Peseiro.

VfL Wolfsburg: 1. Benaglio – 20. Riether, 17. Madlung, 43. Barzagli, 4. M. Schafer – 7. Josue – 13. Hasebe, 25.Gentner – 10. Misimovici (24. Degajah ’71) – 9. Dzeko (18. Krzynowek ’90+4), 23. Grafite (16. Saglik ’71). Antrenor: Felix Magath.

Rapid Bucuresti: 78. Pardo – 3. Ricardo Fernandes, 24. Maftei, 23. M. Constantin, 25. Vella – 8. Paulista, 19. V. Bozovici, 16. Herea, 7. Cesinha (10. Julio Cesar ’58)- 30. Juliano Spadacio (21. Djalovici ’70) – 87. Claudio Pitbull (18. N. Grigore).Antrenor: Jose Peseiro.

Imagine: Mediafax Foto

 

Citeste si:

Dinamo s-a facut de ras in fata unor NECunoscuti

Dinamo s-a facut de ras in fata unor NECunoscuti

Echipa din Stefan cel Mare a pierdut lamentabil, scor 0-1, in fata celor de la NEC Nijmegen, o formatie care participa pentru a treia oara in istorie intr-o competitie …

Culio, in topul celor mai buni jucatori din Liga Campionilor

Culio, in topul celor mai buni jucatori din Liga Campionilor

Publicatiile Gazzetta dello Sport si Marca au lansat un sondaj comun pentru desemnarea celui mai bun jucator al primei etape a Ligii Campionilor, iar mijlocasul …

Klinsmann, bucuros de ghinionul Stelei

Klinsmann, bucuros de ghinionul Stelei

Tehnicianul celor de la Bayern Munchen s-a declarat multumit de startul echipei sale in Liga Campionilor, dupa victoria obtinuta in Ghencea. Klinsmann a recunoscut …

Gigi Becali crede mai mult in calificarea lui CFR Cluj decat a Stelei

Gigi Becali crede mai mult in calificarea lui CFR Cluj decat a Stelei

Finantatorul ros-albastrilor a declarat ca CFR Cluj are mai multe sanse de calificare decat Steaua, dupa disputarea primelor jocuri din grupele Ligii Campionilor….

Jocul zilei

Clipul zilei

The Rise of a King Houdini al cateilor
Trebuie sa demonstrezi ca viitorul sot al printesei Leana este vinovat… Cuvinte cheie: evadare funny caine animal
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza