Spune adio celulitei!

Apropo.ro / 08.08.2008, 13:00
Spune adio celulitei!
Ce este mai inestetic si mai neplacut decat sa apari intr-un costum de baie de marca, la mare, plina de celulita?

Ce este mai inestetic si mai neplacut decat sa apari intr-un costum de baie de marca, la mare, plina de celulita?

Cand vine vorba sa arati cum nu se poate mai bine si mai sanatoasa, nimic nu mai conteaza. O femeie cu celulita va avea mai mult de suferit decat o femeie care se intretine prin dieta, tratamente anticelulitice sau sport.

Clinica Dermastyle lanseaza in aceasta vara pachete tratament pentru remodelarea corporala. Tratamentele au la baza tehnologii precum undele soc si radiofrecventa.

Specialistii clinicii stabilesc programe personalizate pentru fiecare organism, necesitati si gradul de celulita existent. Rezultatele sunt vizibile imediat, nu necesita anestezie sau spitalizare.

Un pachet – tratament intens cu rezultate imediate poate costa pana in 1.500 de euro. Rezultatele sunt de lunga durata.

Aparatul minune, Alma Accent, vine si in ajutorul persoanelor cu pielea lasata in urma unei cure de slabire sau imbatranire, femeilor care au nascut, pentru coaja de portocala, pentru o piele mai frumoasa dupa operatii sau lipoaspiratie.

 

 

95% dintre femei au probleme cu celulita. Cauzele aparitiei ei sunt diferite, de la organism la organism, ca: nivelul hormonal, nervozitatea, nutritia, etc.

Mihaela Leventer, Medic Primar Dermatolog in cadrul acestei clinici ne spune: "Este perioada concediilor si, de obicei, perioada in care silueta capata o mai mare semnificatie pentru multi dintre noi. Cu totii dorim sa aratam mai tineri si mai frumosi, iar acest pachet nou-lansat, ofera aceasta posibilitate".

Clinica iti pune la dispozitie si tratamente pentru boli ale pielii, parului, pistrui, alunite, hirutism, transpiratie excesiva, etc.

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Celulita de vedeta de Hollywood (Galerie foto)

Celulita de vedeta de Hollywood (Galerie foto)

Celulita, inamicul numarul 1 al femeilor, nu rateaza nici celebritatile de top.

Ozonoterapia, lupta antiimbatranire

Ozonoterapia, lupta antiimbatranire

In ultima perioada, lupta antiimbatranire a luat amploare. Oamenii de stiinta efectueaza tot mai multe studii in speranta ca intr-una din zile vor gasi solutia "frum…

Nu uita de hidratare pe perioada verii

Nu uita de hidratare pe perioada verii

Razele soarelui sunt daunatoare pielii si parului daca nu folosesti produse de protectie, ingrijire si hidratare.

Jocul zilei

Clipul zilei

King of fighters Sfoara invizibila
Intra intr-o lume de neuitat a jocurilor arcade, a jocurilor de lupta. Cuvinte cheie: poanta sfoara invizibila strada masini
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza