Stai pe loc ca iar lasi urme!

Apropo.ro / 13.08.2008, 17:26
Stai pe loc ca iar lasi urme!
Din ciclul "Iar ai uitat lumina aprinsa!" Sensacell a prezentat o podea luminoasa care iti retine pasii.

Din ciclul "Iar ai uitat lumina aprinsa!" compania de design interioar interactiv Sensacell a prezentat la Expozitia Mondiala Zaragoza, editia 2008, o instalatie de 225 metri patrati, formata din 1000 de panouri cu led-uri.

Acoperita cu panouri solide din sticla podeaua interactioneaza la presiune exercitata asupra ei prin aprinderea led-urilor (Modular sensor surface).

Pentru efect vizual luminile pastreaza urma pasilor ce au trecut peste ea permitand vizitatorilor sa isi creeze serii de urme tranzitorii. Se pare ca stilurile de design interior modern pun foarte mare accent efecte acustice si optice high-tech, nonconformism si mai ales pe interactivitate.

Urmariti clipul video pentru a intelege mai bine mecanismul de functionare al acestor placi:

 

 

 

Tu ti-ai monta in casa o podea luminata doar ca sa iti impresionezi prietenii? Scrie aici.

Se pare ca imaginatia celor din trecut a devenit astazi realitate. Amintiti-va de videoclipul Billy Jean al celebrului cantaret pop Michael Jackson:

 

Ce omit producatorii sa ne precizeze la aceste inventii, un lucru de care sigur romanii ar fi interesati, este consumul electric.


CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Polar Candle, iluzii optice japoneze

Polar Candle, iluzii optice japoneze

Compania japoneza wowlab prezinta ultimile produse – lumanarile polarizate – la evenimentul cultural typhoon din acest an.

UPDATE! Artificiile de la Beijing au fost generate pe calculator

UPDATE! Artificiile de la Beijing au fost generate pe calculator

Impresionantul foc de artificii de la debutul Jocurilor Olimpice de Vara de la Beijing a fost realizat cu ajutorul unor imagini generate pe computer si montate apoi pe im…

Miss ASE 2008, un boboc de toata frumusetea

Miss ASE 2008, un boboc de toata frumusetea

Roxana Nitu este detinatoarea de titluri de frumusete precum Miss ASE 2008 si Miss Management, obtinute in cadrul facultatii la care studiaza.

Luz Elena Gonzalez isi arata formele divine

Luz Elena Gonzalez isi arata formele divine

Luz Elena Gonzalez este model, a luat locul 6 la Miss Univers, Miss Mexico 1994 si, in prezent, gazda unei emisiuni televizate.

Jocul zilei

Clipul zilei

Orbit Runner Indemanare extrema
Joc logic in care tu controlezi soarele si planetele care il orbiteaza Cuvinte cheie: badminton joc superb concurs competitie palete fluture
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza