Star Wars: The Force Awakens, record de vizualizări pe internet

Apropo.ro / 03.12.2014, 08:00
Star Wars: The Force Awakens, record de vizualizări pe internet
Teaser trailerul pentru Star Wars: The Force Awakens a reuşit un record incredibil, după ce a devenit cel mai urmărit din istoria internetului.

Star Wars: Episode VII este un eveniment cinematografic chiar înainte de lansarea în cinema. Teaserul de 88 de secunde, lansat la finalul săptămânii trecute.

Conform Youtube, trailerul a fost urmărit, din 28 noiembrie şi până azi de 58 de milioane de ori. Astfel, acesta este cel mai urmărit trailer din 2014 într-un timp atât de scurt.

Conform Hollywood Reporter, cei de la Zefr, companie ce se ocupă cu analiza şi cercetare de marketing, anunţa că trailerul de la Star Wars: Episode VII ar putea deveni cel mai vizualizat din toate timpurile. Avengers: Age of Ultron a deţinut până acum recordul, cu 50 de milioane de vizualizări în prima săptămână de la lansare. În doar 5 zile, trailerul pentru Star Wars Episode VII: The Force Awakens a fost parodiat, comentat ţi distribuit pe tot internetul.

Trailerul păstrează nostalgia filmelor trecute, dar beneficiză şi de mijloacele moderne, efecte speciale spectaculoase şi actori pe care dacă acum publicul nu ii cunoaste, la anul vor deveni cu siguranţă staruri mondiale.