Ştefan Bănică Jr.a fost operat de urgenţă. Primele declaraţii ale artistului

De: Cristiana Trifu / 03.04.2018, 11:33
Ştefan Bănică Jr.a fost operat de urgenţă. Primele declaraţii ale artistului
Ştefan Bănică Jr. a fost internat, luni, pe secţia de chirurgie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, din Capitală, acuzând dureri abdominale.

Artistul a acuzat dureri în zona abdomenului, fiind supus mai multor investigaţii. Medicii au decis să îl opereze de apendicită.

Andreea Marin, fără lenjerie intimă la tv. Ţinuta divei a stârnit controverse – FOTO

Ce ţinute surprinzătoare au purtat Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin la ”Uite cine dansează”. Eliminare surpriză la show-ul de dans – FOTO

Ce salariu are Mihaela Rădulescu la show-ul de talente? Suma este enormă

Când s-a declanşat războiul? Nu are legătură cu Ştefan Bănică Jr. Andreea Marin vs.Mihaela Rădulescu, dezvăluri neştiute

Ştefan Bănică, la show-ul ”Uite cine dansează”. Cum au reacţionat “divele”

„Să trecem la o doamnă care tot se mărită şi tot divorţează”. Mihaela Rădulescu, vorbe acide la adresa Andreei Marin.

Atât de mult au schimbat-o operaţiile estetice?! Mihaela Rădulescu, confundată cu Cher – FOTO

Duelul divelor! Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin s-au atacat în direct:”Aici eu sunt şeful!” „Aşa te las eu să crezi!” – FOTO&VIDEO

După intervenţia chirurgicală, artistul le-a mulţumit fanilor care i-au transmis multe mesaje de încurajare, dar şi medicilor şi asistentelor care au avut grijă de el.

„Pentru că au circulat în ultimele ore multe informaţii referitoare la starea mea de sănătateşi pentru că am fost copleşit de mulţimea de mesaje primite, ţin să precizez faptul că în acest moment mă simt bine. A fost vorba de o operaţie chirurgicală uzuală pentru o apendicită…”, a scris Ştefan Bănică pe pagina sa de Facebook.

În prezent, este recăsătorit cu Lavina Pîrva şi are un băiat din relaţia cu Camelia Constantinescu, dar şi o fată din căsătoria cu Andreea Marin.